DevilsMercenary666 Odesláno Říjen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2013 Už je to venku.Hrál někdo? Já to stihnu tak asi zítra,těším se jak pes.Snad bude ta výuka opravdu vylepšená:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2013 Váhám, jestli do toho jít. Ubisoft mě trochu naštval, že chce za import songů z prvního Rocksmith poplatek a za celou dobu, co tuhle možnost avizovali, nepadlo o nějakém poplatku ani slovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DevilsMercenary666 Odesláno Říjen 23, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2013 Poplatek?O tom jsem vůbec neslyšel,právě jsem si říkal jak je super že tu bude možnost si ty songy z 1 dílů nahrát do nového a pokračovat v hraní.To není dobrá zpráva,hold budu muset hrát každý díl zvlášt :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2013 Mělo by to být 10 dolarů, tak nevím kolik za to budou chtít na českém PS storu (mám PS3 verzi), DLC z prvního dílu by měly jít importovat zdarma. Na druhou stranu jsou prý některý ty songy upravený a vylepšený, ale nelze je importovat všechny (tuším 4 songy z disku nejdou importovat kvůli licenci). Nakonec jsem hru objednal, tak uvidíme. Každopádně se na nový RS těším, hlavně na ten session mód. A prý odstranili většinu neduhů předchozího dílu a přidali spoustu vylepšení, takže snad nebudeme zklamaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DevilsMercenary666 Odesláno Říjen 30, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2013 Musím říci že tenhle díl je skvělej,oproti prvnímu díly velký krok dopředu.Jediný co mi vadí je asi ladění kytary před každým songem.Než začnu něco hrát musím to nejdřív 2x naladit a pak to stejně ještě musím doladit při hře.Zatím jsem nekoukal na na nastavení,tak snad to pude vyladit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.