DevilsMercenary666 Posted October 23, 2013 Report Share Posted October 23, 2013 Už je to venku.Hrál někdo? Já to stihnu tak asi zítra,těším se jak pes.Snad bude ta výuka opravdu vylepšená:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilulkin Posted October 23, 2013 Report Share Posted October 23, 2013 Váhám, jestli do toho jít. Ubisoft mě trochu naštval, že chce za import songů z prvního Rocksmith poplatek a za celou dobu, co tuhle možnost avizovali, nepadlo o nějakém poplatku ani slovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevilsMercenary666 Posted October 23, 2013 Author Report Share Posted October 23, 2013 Poplatek?O tom jsem vůbec neslyšel,právě jsem si říkal jak je super že tu bude možnost si ty songy z 1 dílů nahrát do nového a pokračovat v hraní.To není dobrá zpráva,hold budu muset hrát každý díl zvlášt :-/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilulkin Posted October 23, 2013 Report Share Posted October 23, 2013 Mělo by to být 10 dolarů, tak nevím kolik za to budou chtít na českém PS storu (mám PS3 verzi), DLC z prvního dílu by měly jít importovat zdarma. Na druhou stranu jsou prý některý ty songy upravený a vylepšený, ale nelze je importovat všechny (tuším 4 songy z disku nejdou importovat kvůli licenci). Nakonec jsem hru objednal, tak uvidíme. Každopádně se na nový RS těším, hlavně na ten session mód. A prý odstranili většinu neduhů předchozího dílu a přidali spoustu vylepšení, takže snad nebudeme zklamaný. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevilsMercenary666 Posted October 30, 2013 Author Report Share Posted October 30, 2013 Musím říci že tenhle díl je skvělej,oproti prvnímu díly velký krok dopředu.Jediný co mi vadí je asi ladění kytary před každým songem.Než začnu něco hrát musím to nejdřív 2x naladit a pak to stejně ještě musím doladit při hře.Zatím jsem nekoukal na na nastavení,tak snad to pude vyladit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts