Antabelus Odesláno Listopad 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 Zdárek, mám dotaz, stáhl jsem si Custom Firmware Extender a rozchodil jsem hrát hry přes USB z HDD, rozchodil jsem RemoteJoy (prostě ten obraz z PSP na monitoru) ale nepovedlo se mi nastavit hrát hry přes WiFi, mám v notebooku WiFinu integrovanou, a v návodu píšou že pro hraní her přes WiFi musim v "cfe.config" změnit řádek "pc_ip_address" zadáním IP adresy mýho kompu, ale jak vím tak snad WiFi IP nevysílá, ne? Díky za rady, a připadně i řekněte, pokud se pletu, tak kde tu IP adresu najdu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Listopad 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 IP adresu zjistis treba tak, ze si das zmerit rychlost internetu na www.rychlost.cz a ono ti ji tam pak napise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Listopad 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 no wifi v ntb jako acces point nefunguje a pres adhoc to asi nespojis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Listopad 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 nastav tam ip 192.168.0.1 melo by fakcit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Antabelus Odesláno Listopad 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 IP adresu zjistis treba tak, ze si das zmerit rychlost internetu na www.rychlost.cz a ono ti ji tam pak napise to je blbost ne? to ukáže IP adresu sítě ke který se připojim, přece.. hlavně přes WiFi nejsem na netu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Listopad 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 no tys chtel vedet IP adresu, tak jsem ti rek jakna ni prijdes.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Antabelus Odesláno Listopad 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 tendle zpusob znam taky, ale nesouvisí s tématem... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Listopad 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 a zkoušel jsi to, jak říkal Hojas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 vetsina z vas tu placa nesmysly.. (fakt sorry, pokud se to nekoho dotklo) .. ip WiFiny? tzn. mas AP router? Mas k nemu nejaky zpusobem pripojene PC/ntb? (LAN/WiFi?) start -> spustit -> cmd -> ipconfig /all .. vypise ti to vsechny IP, najdi si polozku Adresa IP u rozhranni, se kterym ses pripojen k APcku.. Pokud to je pres kabel, asi to bude pripojeni k mistni siti, pokud pres wifinu, bude nazev bezdratova sit, nebo tak nejak ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.