onefootman Odesláno Říjen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2013 Tak už je to venku Assassin’s Creed IV Black Flag XBOX360-COMPLEX Region : Free Languages: English Size : 8.13 GB x 2 DVDs Genre : Action Platform : Xbox 360 Release Date : 29, October, 2013 [Official] Je to na 2 dvd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l.trta. Odesláno Říjen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2013 Zatim EN verze.Nevite jestli budu potrebovat i druhe dvd??Pro singl. (jestli dvd 2 neobsahuje HD textury atd.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2013 To by mne taky zajímalo.... jestli na druhém dvd neni jen multiplayer nebo jak to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FoX13 Odesláno Říjen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2013 no vypada to ze hra jede jen z DVD1 (spustil sem to, normalne se to rozjelo, sem ve hre) zatim to po me zadny dvd2 nechtelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdase Odesláno Říjen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2013 2DVD je jen multiplayer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2013 A jak to vypadá?ja jeste stahuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nony Odesláno Říjen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2013 Zdravim. A nevíte náhodou, kdy by se mohla na netu objevit česká verze? Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2013 Nony: Hele ta bude nejspíš až v den vydaní u nás jako u většiny her lokalizovanych do cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Říjen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2013 paráda, už taky hraju ;) grafika moc pěkná (teda alespoň podle mě) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Říjen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2013 paráda, už taky hraju ;) grafika moc pěkná (teda alespoň podle mě) A máš to s cz titulkama nebo bez? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Říjen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2013 12 titulek, ale čeština ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Říjen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2013 Za týden cz verze určitě bude. I waiting Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sirNaq Odesláno Říjen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2013 Jak hru spustím? Které DVD mám nahrát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkVoid Odesláno Říjen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2013 1. DVD Single 2. DVD Multiplayer. Vyber si co chceš hrát :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2013 Tak za mě opravdu hra super.Po dlouhé době mě assassin zase chytnul.Akorát jsem to přestal hrát protože čekám na češtinu.Jinak ačkoli jsem nechtěl tak určitě budu kupovat na nextgen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiGrain Odesláno Říjen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2013 Smazáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Digis Odesláno Říjen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2013 Tak jsem si čekání na českou verzi zkrátil hraním AC 3 ve 3D a musím říct, že to je fakt super. Pokud máte 3D tv tak doporučuji vyzkoušet, není to samozřejmě jako film, ale určitě je ten vjem o 50% lepší než normálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 Tak už je venku česká verze.Jedná se o verzi X360CLub version. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Barančík Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 Můžeš mi prosím hodit nějaký link??? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 Zatim ne.Stránka x360iso spadla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Barančík Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 Aha a jinde to neni? na straankach x360-club.org to je asi taky ale potřebuju pozvánku k registraci :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Barančík Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 http://www.xbox360iso.com/ tuhle stránku myslíšš ? na té jsem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 Mě píše že je stránka zahlcená a mam to zkusit později.Tak si tu verzi stahni.Zatim je to na placenych serverech,poprosil jsem o putlocker,tak uvidime jestli to nekdo nahodil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 Ozvy se kdyžta ja tam regnutej nejsem takže nemam možnost dík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 Kdyby ve stejném roce nevyšel GTA V, tak by bylo pro mě Black Flag hra roku. Mraky věcí a ta plavba bitvy na moři? něco neskutečného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.