Picusak Odesláno Říjen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2013 Ahoj, je u těchto her stejná instalace jako u GTA V? Nebo stačí jen disk 1? Popřípadě pokud se nejdná ani o jeden postup, poradí někdo jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxkane Odesláno Říjen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2013 (upraveno) u AC4 ti stačí jen ten jeden disk, u battlefield 4 potřebuješ oba.... Upraveno Říjen 25, 2013 uživatelem maxkane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuRaCZ Odesláno Listopad 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2013 bf4 stejnej jak GTA V, pokud si to dobre pamatu, dvd2 jsem udelal GOD format, z DVD1 vyextrahoval adr. 00000002 a prihodil k DVD2 pod ID hry (454109BA) a vse narval do xka a jede to :) AC 4 staci disk 1 jako treba i posledniho batmana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Barančík Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2013 bf4 stejnej jak GTA V, pokud si to dobre pamatu, dvd2 jsem udelal GOD format, z DVD1 vyextrahoval adr. 00000002 a prihodil k DVD2 pod ID hry (454109BA) a vse narval do xka a jede to :) AC 4 staci disk 1 jako treba i posledniho batmana Hele a funguje to i při 4 GB verzi kdy hry kopíruju na externí HDD ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuRaCZ Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2013 no, na to nekde zde na foru bude navod, ale tech 4GB verzi je to horsi. Myslim ze musis mit flasku naformatovanou v xku, pak stahnout nejaky sw ktery uvidi flashku v PC z DVD vyextrahovat prislusne soubory a nahrat na flashku. Bohuzel nevim, jaka ma byt adresarova struktura pri tom kopceni. Radeji si sezen treba nejaky 120GB hdd, dej do xka a je vystarano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Picusak Odesláno Listopad 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2013 no, na to nekde zde na foru bude navod, ale tech 4GB verzi je to horsi. Myslim ze musis mit flasku naformatovanou v xku, pak stahnout nejaky sw ktery uvidi flashku v PC z DVD vyextrahovat prislusne soubory a nahrat na flashku. Bohuzel nevim, jaka ma byt adresarova struktura pri tom kopceni. Radeji si sezen treba nejaky 120GB hdd, dej do xka a je vystarano Na 4GB verzi si BF nezahrajem, nejde to, už jsem to zkoušel přes flashku i nakopírováním na tu interní pamět, ale ta slouží jako "flashka" není to přímo interní HDD, takže jsem to nerozchodil a nevím o nikom, kdo by to na 4GB rozchodil. Co se týde nového CoD Ghost, tam se taky část kopíruje, ještě jsem v tom nepátral, ale znamená to, že si na 4GB verzi taky nezahraju?:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuRaCZ Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2013 no, tak kupte aspon nejaky disk, hodte do xka a mate vystarano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maajk Odesláno Listopad 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2013 stačí starý disk z notebooku 2.5. Ja to tak udělal a ted hraju bf4 i cod. Mám 4gb a předtím mi to taky nešlo .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.