Mušák Odesláno Říjen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2013 Nevíte jak to rozjet na nejnovějším 7.0.2, jb nemám. Nikdy jsem iphone předtím neměl. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 noba Odesláno Říjen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2013 Siri je možná (bez JB) až na 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mušák Odesláno Říjen 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2013 Tak si asi budu muset počkat na JB, nevíš kdy zhruba vyjde na 7.0.2 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 noba Odesláno Říjen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2013 http://www.evad3rs.net/2013/10/jailbreak-ios-702-was-held-we-are.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mušák Odesláno Říjen 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2013 Podařilo se jim to dostat do Ip 4, zveřejnili to někde ? Nechce se mi kupovat hry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 _beriii_ Odesláno Říjen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2013 (upraveno) Samozřejmě, že ne. Využívá pořád stejnej bug apple A4 a dokud se neobjeví další exploit použitelnej i pro ostatní zařízení určitě nic vydávat nebudou. Max. vyjde tethered (což většinou má první hotový iH8SN0W) nebo nějaká aktualizace Pwnagetool (všechno cfw) apd. Čeká se až vyjde 7.1 protože už je v testování a vydávat něco dřív by nemělo smysl kvůli záplatám, který by Apple mohl připravit. Jediný co ještě vyjde bude unthetered jailbreak pro 6.1.3, ten už je nějakou dobu tethered a lidi, kteří přečkávaj nebo maj shsh zálohy ho rozhodně uvítají. Upraveno Říjen 26, 2013 uživatelem _beriii_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mušák
Nevíte jak to rozjet na nejnovějším 7.0.2, jb nemám.
Nikdy jsem iphone předtím neměl.
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.