L4A Odesláno Říjen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2013 Zdravím přátelé :) Jsem tu úplně prvně a mám plno otázek, pevně doufám že mi někdo nějak odpoví a pomůže mi s pár věcmi. Nikdy jsem neměl konzoli, vždy jsem byl zastáncem PC verzí, ale poslední dobou mě to na PC už nebere, navíc mi přijde že v konzolích se schovává mnohem víc zábavy. Rozhodl jsem se s přítelkyní si pořídit domů pod stromeček právě XBOX360. Jenže tomu absolutně nerozumím :D První otázka: Rozlišují se nějak konzole xbox? Na internetu je jich hodně na prodej, ale přijde mi že občas vypadají jinak, u některých je napsáno SLIM verze atd. Velikosti pamětí chápu, je to HDD Xboxu. Chip? Opět na netu je hodně druhů, netuším jaké jsou tam rozdíly? Je mi jasné že je to k hraní vypálených her. Ale jak poznat ten dobrý chip? Je potřeba pak nějak dělat třeba za půl rok update chipu? Co připojení k internetu, pokud je v Xboxu chip? Četl jsem že to není možné? Jakto? Jak vypálit hry? Resp. stačí na to běžná vypalovačka? Mám doma asi 4 notebooky :D bude mi stačit ta obyčejná vypalovačka co je v tom, nebo se musí pořídit jiná? Popř. jaká? Instalace her? Prý je potřeba instalovat každou hru do konzole, že nejde hrát přímo z disku DVD? Co chlazení? Hřeje se konzole nějak hodně? Je potřeba nějak externě dochlazovat jako třeba notebooky či stolní PC? Jsou nějaké tipy které poradíte začátečníkovi? Plánuji konzoli asi zakoupit tady na fóru, v sekci bazar je pár zajímavých nabídek, jaké máte zkušenosti s prodejem použité konzole, na co si dát pozor? Doufám že nikoho moc neotravuju a snad jsem i nějak dobře trefil sekci :) Uvítám i nějakou konkrétní nabídku na konzoli :) Představa je asi takováto: 2 ovladače (bezdrátové, ale to jsou asi všechny?) Kinect výhodou černý design 250gb paměť (To by mohlo i stačit?) Pokud budou i hry, budu jedině radši Kabely samozřejmostí Nejlépe bez škrábanců Chip (Verzi opravdu netuším, ale aby šli nové hry) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Říjen 28, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 Flash-uprava DVD mechaniky,nutnost palit na specialni DVD,vypalovacka iHAS,problem s hranim DLC do her,muzes na Live RGH-HW uprava konzole,stahujes z netu,nakopirujes na HDD v Xku nebo externi HDD,muzes hrat DLC do her,nemuzes na Live RGH+DualNAND totez co predchozi + se muzes prepnout na original firmware Xka a muzes na Live Pokud se nepletu,melo by to byt vse k upravam Xka Vse je zde o Xku napsano,pohledej,procti si a vyber,doporucuju nejake Slimko a upravu si vyber podle sebe,ja bych sel spis do RGH,nemusis nic palit,tudiz je i Xko tissi v provozu,nehuci mechanika,bemusis shanet specialni dvouvrstva DVD a kupovat vypalovacku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L4A Odesláno Listopad 13, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 Tak po delší době jsem tu opět :) Forum jsem za tu dobu sledoval hlavně v sekci prodeje. A taky při volném čase, toho nebylo až tak, jsem četl různé návody atd. Po dlouhém výběru jsem našel xbox 360, je to verze Jasper? - z toho co jsem vyčetl tak kvalitní verze, kdyžtak mi to prosím potvrďte. Má HDD 20Gb, to snad bude stačit, nebo časem možná dokoupím větší. Má Flash, prý LT 3.0 - k tomuto mám otázku, spíš ujíštění že to dobře chápu - můžu na Live že? Ale hry nejdou hrát z disku ale jen z DVD? A abych nemusel kupovat mechaniku, vypálím DVD s hrou na tomto - www.czc.cz/samsung-sh-224db-cerna-bulk/126775/produkt? Je potřeba nějak po čase udělat update u tohoto flashe? K xboxu jsou 2 ovladače + HDMI kabel + nějaké hry. Mám to kousek, zítra pro něho jedu, tak si ho vyzkouším. Bál jsem se té červené chyby která je tu někde popsána, a tak jsem hledal někde abych si ho mohl předem vyzkoušet. Zeptám se, je lepší pro xbox když bude stát na výšku nebo je lepší když leží šířku? Ohledně chlazení a čtení disků. Díky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.