Domi Gotty Gottvald Odesláno Říjen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2013 Zdravím nevíte kolik by za VITU vzali v zastavárně ? Úplně nová Wifi,4GB+AC ? .-) Myslíte že bych se vešel do těch 3000 ? .-D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Říjen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2013 podle mě by ti za to ani ty 3 nedali.Prdej to spíš tady na foru dostaneš za to víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meteleskum Odesláno Říjen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2013 Ma pravdu. Hod to radsi sem na forum. V bazaru budou chtit vydelat. Svyho casu, kdyz sem nakupoval psp jak na bezicim pase, tak vykupovaly za 1500 a prodavaly za 2500 (a to prodavaly me, protoze sem jich koupil treba 5ks) Jinak se prodavaly i draz.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi Gotty Gottvald Odesláno Říjen 30, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2013 Díky hoši ;-).. bohužel jsem zjistil že Vita je sračka no .-D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Říjen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2013 no jo já si taky koupil nintendo 3ds a po třech dnech šlo dál ,protože mě to nebavilo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elbandit Odesláno Říjen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2013 za vitu ti daj max 1k v zastavarne a budes rad :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi Gotty Gottvald Odesláno Říjen 30, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2013 Kam ta Česká Republika spěje borci.. :-D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 PS Vita je náhodou super mašina:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi Gotty Gottvald Odesláno Listopad 3, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2013 No helet to záleží jak pro koho :) mě absolutně zklamala její výkonnost a je vidět že na ní Sony sere.. byl to jen tahák na menší přivydělání na zdokonalení PS4 .. Tak jako bývaly konzole do ruky vždy :o). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Listopad 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2013 Mrdni to na aukro od 1kč s přednostním výpisem(stojí 50kč) a za samotnou konzoli dostaneš tak 2.8k , s hram o něco víc.Já z Vity vytřískal před dvěma měsícema přez 5,5k s hrama na PSN účtu, který následně kupující smazal, protože si tam dal svuj ucet :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2013 Výkonnost zas tak špatná není. Pořád se jedná o jedno z nejvýkonnějších přenosných zařízení na trhu. Ale to že na ni Sony sere, tak s tím s tebou naprosto souhlasim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2013 Muzu vymenit za ntb acer aspire one....blizsi info popr pm Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2013 Hoď PM kolik si za ni představuješ a odkud jsi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi Gotty Gottvald Odesláno Listopad 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2013 Jo jo serou na to .. mohlo to být super .. škoda no .-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.