Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Propojeni s TV


au!

Otázka

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Teda tomu rikam srozumitelny dotaz :bash:

Nicmene na kazdou 5 let starou televizi pripojis Wiicko pres AV kabel (soucasti nabidky) , maximalne si dokoupis redukci na SCART. Pokud bys stal o kvalitnejsi pripojeni (o cemz u 15" nema cenu vubec uvazovat), muzes prikoupit dle vybaveni TV - RGB, S-VIDEO nebo komponentni kabel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No asi takhle, Wiičko naopak jde připojit snad ke každý televizi. Aspon co tak myslím. Navíc dneska (a to už asi tak deset let) má každá televize scart a u Wiička (aspon u toho mého) byla redukce na scart, takže zapojit to není problém. Scart mají i ty nejlevnější telky, vždyt se to používalo na videopřehrávače a to je už nějakých pár let (čti pravěk).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Snad vam pomuzou obrazky tech televiz jinak v baleni rikate je jakej kabel ? s redukci na scart ?ty NEJSTARSI televize maji jaky zakonceni.dekuji vam za odpovedi

EDIT : tak na té malé / asi 15 " je scart, na té druhé nevim je ve skrini a nak tam nevidim ale tata mi už vcera rikal ,ze neni a z toho co sem videl jsem ho taky nenasel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
http://www.herni-prislusenstvi.cz/obrazky/big_5755componentwiiobal.jpg

je to tohle ?stoji 666kc.jestli je to on tak nechapu kam to strcit ..na monitoru mam 3 konektory jeden na zdroj,druhy na pc a nejaky treti ale do zadneho by to neslo strcit..

to neni na monitor ... tohle je kabel pro zapojeni k HD ready televizi.

Pokud je mi znaom tak zatim zadna redukce pro monitor neni

Neboj se ... AV pripojku ma kazda televize stara dobrych 20 let :D nedivil bych se kdyby i stare tesly mely ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
jj nakonec jsem se kouknul s tatou a je tam scart na obouch jinak dik,ten monitor me uz presel,jinak uz se nemuzu dockat na vanoce.jinak me porad zajima jestli je potreba naka pametovka k saveum ?
No pamětovka je ti v podstatě na h*vno... možná aby sis na ni dal nějaký mp3,fotky možná i ty savy a myslím že aji licence k VC hrám... Ale Wii má vestavěnou pamět 512MB takže je to celkem zbytečné (zjistil sem až sem koupil kartu ,že se to nedá nějak moc využít)...No do budoucna doufám že to bude mít větší využití...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu