NuDiXs Odesláno Říjen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2013 Ahoj,potreboval bych pomoct s online trofeji,konkretne potrebuji zaslat libovolnych 10 vyzev,pokud mozno zvladnutelnych,protoze global je nemozne porazit.Muj nick NuDixs Prozatim tedy dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Já to udělal tak, že jsem si do svých přátel přidal svůj druhý účet co mám na US. Zajel jsem nějaky časy a ty jsem si poslal na svůj hlavní účet a trofej byla na světě.:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Nemáte někdo problém s ukladaním. Hra při dalším spuštění jakoby zapomene postup od minule. Když jsem ofline vše funguje normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.