reawow1468627327 Odesláno Listopad 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2013 Zdravim, dneska jsem dohral singl v batman arkham city plus nejaky mimo mise a strasne me to bavi už mam obednanou třeti čast (origins) a zajimalo by me jeslti by mi nekdo z Vás doporučil Asylium je taky tak dobra jako arkham city? Když si ji koupim nebudu zklamaný kratkosti grafikou atd.... Nebo to je proste super a přehnane se bojim :D diky moc za rady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mecone Odesláno Listopad 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2013 Zklamaný rozhodně nebudeš, grafika je velmi dobrá, hratelost samozřejmě taky. Ikdyž si myslím, že by bylo lepší dohrát prvně jedničku tzn. Asylum a až potom se vrhnout na City, ale to je tvoje rozhodnutí, rozhodně si ji kup, hra je to skvělá, jen prostě je to menší mapa než Arkham City a to je snad jediná nevýhoda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Listopad 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2013 Ja to mel pujčený :D vetsinou hry podle komiksu nejsou dobry nebo ne tak zabavny ale ten batman byl skvelí mam už nahrano 50% a super takže až pak jsem si zjistoval kolikaty to je dil a narazil jsem na ten prvni tak dik za radu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karliczek Odesláno Listopad 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2013 Arkham Asylum není open world.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Listopad 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2013 (upraveno) Tak že se tam nemůžu po meste volne pohybovat? :( tedy jenom singl bez vedlejších úkolů hlavni mise a konec? Upraveno Listopad 2, 2013 uživatelem reawow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mecone Odesláno Listopad 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2013 V Asylum žádné město není, jen docela rozlehlý blázinec, ale pokud se ti Arkham City tak líbilo, tak by tě to, podle mě, tolik odrazovat nemělo :) Misí je tam dost, vedlejší myslím taky, sbírání předmětů a nějaké ty challenge, prostě klasika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.