Falifaxis Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 na snipu si musíš vybrat vojáka, myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mar3ck Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 mám problém s výtahem na planetě Noveria ktery mě má vyvézt do kanceláří Synthetic Insight. Můžu dělat co chci ale ten výtah stejně nepřijede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 zkus reloadnoat save, něco podobného se mi stalo v R6V2, když se mi nechtěl uploadnout checkpoint a reload to pak spravil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mar3ck Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 bohužel jsem zkoušel ale stejne nic....Stejne budu muset začít odznova jelikož jsem nedával pozuor na začátku a dal jsem autoleveling-up :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.