Anubis1 Odesláno Listopad 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2013 Region: RF Languages: English, French, German, Japanese, Polish, Russian Dubbing/Audio: English, German, Japanese Release: 11/2013 6.83 GB Complex Genre: Action, Adventure Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EduardJulina Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 Mám RGH a u téhle hry se nemůžu pohnout v menu. Pořád mi v pravo dole loaduje znak hry a píše že stahuje něco z netu.... nejde to nějak vypnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Prosinec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2013 Buď rád, je to stašná kravina...Na IGN to má hodnocení 4 z 10-ti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EduardJulina Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 Už jsem na to přišel. Člověk se musí odhlásit z profilu. A může hrát. Problém je ten že nefunguje save. Je to stejně jedno jak říkáš je to kravina. Hrál jsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franzkafka Odesláno Červenec 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2014 Mám RGH a u téhle hry se nemůžu pohnout v menu. Pořád mi v pravo dole loaduje znak hry a píše že stahuje něco z netu.... nejde to nějak vypnout? Zkus stáhnout jinou "verzi". Já jedu release Deadfall Adventures XBOX360-COMPLEX a vše je v naprostém pořádku. Buď rád, je to stašná kravina...Na IGN to má hodnocení 4 z 10-ti... Pominu-li horší grafickou kvalitu postav a AI tak jsem s hrou velmi spokojen. Super příběh, atmosféra, scenérie, rébusy ... Za mě příjemná oddechovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.