valis1 Odesláno Listopad 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2013 Fungujou vám přátelé na vitě? po mě to chce pořád přihlášení na psn ikdyž jsem přihlášen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Listopad 11, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2013 vyřešeno, stačí potvrdit nové podmínky v nastevení profilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dopitapetr Odesláno Listopad 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2013 Kde to je? nemůžu to najít.:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Listopad 11, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2013 settings>psn>privacy settings Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dopitapetr Odesláno Listopad 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2013 A co pak? Tam není vůbec nic co by se dalo nějak změnit. Tam je jen Share Friends List atd... a at' dám cokoliv, pořád to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Listopad 11, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2013 Melo by ti to nabídnout prijmuti novych pravidel zkus treba najet do jinaci nabidky ve tvem profilu jestli ti nenabidne pak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dopitapetr Odesláno Listopad 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2013 Projel jsem už úplně všechno a nic.:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 i0nE Odesláno Listopad 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2013 Ja dal Aktivovat Hry/videa a PSM v nastavení a šel se podívat na zprávy (Messages) nebo jak se ta bublina jmenuje a tam už na mě vyskočila tabulka, že se musí potvrdit nove ToS, tak to zkus :) A nejlépe je se přihlásit na http://www.sonyentertainmentnetwork.com/cz-en/legal/terms-of-service-and-user-agreement/ a tam je potvrdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dopitapetr Odesláno Listopad 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2013 Díky bohu, už to jede. Skočilo mi to tam samo od sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
valis1
Fungujou vám přátelé na vitě? po mě to chce pořád přihlášení na psn ikdyž jsem přihlášen
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.