Alister15 Odesláno Listopad 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2013 Zdravím, chtěl bych si hodit nějaký módy do Skyrimu, hlavně grafický (co sem viděl dělá to hru fakt hezčí), ale absolutně sem se topil v tutorialech, nakonec jsem sice dospěl k tomu, že je mám ve hře v "addons" , ale buďto mi přijde, že to vůbec nefunguje a nebo sem ten soubor blbě udělal...navíc při loadu save mihra padne, což mi přijde logický ale nwm jak to obejít. Takže bych Vás chtěl poprosit zda by se našel někdo kdo mi poradí jak na to, popř. pošle odkaz na nějaký podrobný návod (česky) nebpo ho sám utvoří. Děkuju! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petepap Odesláno Leden 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2014 Zdarec,už si to nejak vyriešil s tými modmi? Tiež by ma to zaujímalo,ako sa to robí a či to vlastne ide urobiť. Ide mi iba o grafiku a počasie. Díky. Sent from my Windows Phone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alister15 Odesláno Leden 13, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2014 Jj zkoušel sem , u mě šlo jen o konzoli protože sem měl hru rozehranou, a když jsem se pokusil měnit grafiku a pod. nešel mi načíst save ... Jinak konzole fachá v poho, a co sem viděl i jiný módy jedou ale asi budeš muset "hrát od znova" ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petepap Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 Aha. A hodil by si mi prosím ťa nejaký návod,alebo link ako sa to má urobiť. Alebo aspoň niečo,podľa čoho si to robil ty. Zatiaľ ti ďakujem. Sent from my Windows Phone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.