mr.freezer Odesláno Listopad 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2013 (upraveno) nazdar... dneska som updatoval FSD3.. po stiahnuti updatu mi vypisalo, ze mam resetnut dash... dal som RESTART FSD3 a zostala cierna obrazovka.. nic nenabehlo.. tak som vypol xbox rucne... zapol som ho naspet a teraz sa rozbehne len po XBOX 360 logo... ukaze SIGNED IN a tam to zostane... co s tym robit?? diky Upraveno Listopad 13, 2013 uživatelem mr.freezer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.freezer Odesláno Listopad 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2013 ked zapnem konzolu tlacitkom dvd romky tak sa rozbehne xell reloaded... ked zapnem riadne tak zastane na tom logu, ale nie je zamrznuty, lebo ked zapnem vtedy ovladac, tak ho pripoji... ale nic sa nedeje... ako keby to nechcelo bootnut FSD3... ako zapnut konzolu do povodneho dashboardu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.freezer Odesláno Listopad 13, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 (upraveno) no po konzultacii s TOROM zostala len moznost updatnut dashboard.... no na to potrebujem zalohu NAND, ktoru uz teraz neviem spravit a servis, ktory mi robil RGH mi uz druhy den posiela tu zalohu, ale asi z toho nic nebude, lebo mi prestali reagovat na emaily.... mate niekto daky napad, ako to rozbehat??? EDIT: upravca serviskonzol.sk mi poslal spravu " no uz ju nemam, nedrzim do nekonecna zalohy, pekny zvysok dna..." Upraveno Listopad 13, 2013 uživatelem mr.freezer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loposino Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 Pozor na cloveka co vlastní serviskonzol.sk. Na xboxzone.sk je o nom popisane tolko, je to maximalne NESPOLAHLIVY clovek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.