Zavorka Odesláno Listopad 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2007 *LE Recovery Jako Screen Plugin pro 3.71m33 tak xtypekx udělal tutoriál na screenshoot plugin v3 pro 3.71m33 ale co jsem se od někoho dočetl že to nefunguje na 100%(v nfs most prej) tak jsem se rozhodl udělat tutoriál(for lams) na le recovery použít ve hře jako screen plugin který funguje ve všech hrách(100%) tento tutoriál popisuje jen jak fotit ve hře ne jak používat *Le recovery!! mám to 100% vyzkoušené postup: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1.stahnout si archív http://www.edisk.cz/stahni/14976/LE_Recovery__3.71m33_.rar_22.49KB.html Nebo http://www.megaupload.com/?d=DGMTRI56 Nebo http://uloz.to/132647/LE_Recovery__3.71m33_.rar Nebo http://rapidshare.com/files/80922419/LE_Recovery__3.71m33_.rar.html Nebo http://uploaded.to/?id=739w5k 2.obsah archivu rozbalte na plochu... ...a otevřete složku LE_RECOVERY_(371m33) objeví se před vámá soubor recovery.prx tento soubor nakopírujte na Root karty do složky seplugins ... neboli cesta: ms0:/seplugins/ zde nakopírujete subor (pokud tuto složku nemáte tak ji vytvořte)... poté vytvoříte do té složky 2x txt soubor s názvy GAME a VSH oba otevřete a napíšete do nich toto: ms0:/seplugins/recovery.prx ... pokud tyto soubory tam už máte(game,vsh) tak stačí když je upravíte přidáním toho řádku... 3. odpojte usb a najeďte do recovery menu a aktivujte pluginy(ostatní bude lepší když vypnete) recovery/plugins/ a pokud chcete fotit v XMB tak stačí když zapnete jenom recovery.prx [VSH] .... disabled(vypnuto) ... enabled(zapnuto) a jestli chcete ve hře tak recovery.prx [GAME] na enabled(zapnuto) disabled(vypnuto) 4. pak vyjedte z recovery menu a screen uděláte stisknutí tlačítek NOTA + L(ve hře i v xmb) NOTA + R se zapíná *LE Recovery(hra,xmb) obrázky se ukládají do složky ms0:/PICTURE/ a v le recovery se dají klávesy na focení nastavit:) při *LE recovery nepoužívat USB Flash0!!! Možnost Bricku ... u slimu když není zaloha nand... Full Brick!!! -------------------------------------------------------------------------------------------- tlačítko NOTA je tohle!(tlačítko vypnutí zvuku nebo při sluchátkách equalizer *LE recovery návod - ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malena3steve Odesláno Listopad 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2007 thx docela mi to helplo !!!... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2007 thx docela mi to helplo !!!... tak to je super:) NZ:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2007 vies o tom ze z Le recovery bricklo niekolko ludi? kompletna korupcia flash0 .. neopravitelna :) ale nechcem strasit xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2007 vies o tom ze z Le recovery bricklo niekolko ludi? kompletna korupcia flash0 .. neopravitelna :)ale nechcem strasit xD ehm...tak asi dělal to co neměl:lol: mě se to akorát jedenkrát seklo jak jsem nechtěně zapl při hře to recovery:lol: ale tohle je návod jak jenom fotit ne jak používat to recovery:lol:8) nenajíždíš do toho recovery.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malena3steve Odesláno Listopad 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2007 Už jsem to smázl ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Listopad 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2007 nechapu smysl tveho prispevku :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2007 OkI ... jenom jsem to potřeboval na screen z NFS MW ... už to tam nemam .. ptž vono když PSP pucuju (třeba ve tride atd... ) tak kdyby preci jenom se tam nekdo nejakou nahodou dostal tak by mohl bejt docela dosti velkej maler ... DELETE radsi až budu potřebovat si zase neco screenovat tak sito tam klidne naz5 hodim na chvili.. není problém to v recovery vypnout:dozey: já třeba používám 2 pluginy jeden na screeny a jeden na mp3...vždycky mám zapnutej jenom jeden protože použivaj stejný klávesy:dozey: Lukino007: taky myslím:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Listopad 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2007 neeeee bricknul sem.!!! :-x :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2007 lol pouzi USB Flash0 a bricknes :))) a potom nebude :D ale :( .... :P :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Listopad 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2007 Chtěl bych se zeptat jestli není něco podobnyho pro FW 3.51M33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Listopad 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2007 jo a ja kdyz delam soubory VSH.txt a GAME.txt u jinych pluginu treba tenhle sem neskousel ale vzdy kdyz to pojmenuju "VSH.txt" tak to nefunguje proste ho to nenajde a musim udelat soubor znova s nazvem pouze "VSH" berte to jako radu kdyby to taky nekomu delalo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Listopad 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2007 Tohle už používám dlouho a sem max spokojenej.Ale v xmb ho mám vyplej páč se nedá použít tlačítko HOLD.Mám LE rco. V3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2007 jo a ja kdyz delam soubory VSH.txt a GAME.txt u jinych pluginu treba tenhle sem neskousel ale vzdy kdyz to pojmenuju "VSH.txt" tak to nefunguje proste ho to nenajde a musim udelat soubor znova s nazvem pouze "VSH" berte to jako radu kdyby to taky nekomu delalo :) omg...tohle dokáže napsat jenom lamka:D kdyby ses kouknul přes total comander tak vidíš jméno tvého souboru GAME.txt.txt takhle by to nešlo...jenže wim má vyplý koncovky tak koncovky nevydíš... já to napsal tak aby to psp našlo(s koncovkou) tak jak má být... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Prosinec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2007 hej,tak muze se bricknout nebo je to jen nejakej zvast??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2007 může ale když budeš dělat jen screeny tak ne..nesmíš ho používat k přístupu ke flash paměti PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Prosinec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2007 v recovery se mi nic nezobrazilo...a ty textovy dokumenty mam...tak nvim..:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 31, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2007 v recovery se mi nic nezobrazilo...a ty textovy dokumenty mam...tak nvim..:cry: a nemáš to nahodou GAME.txt.txt?? koukni se přes total comander:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Prosinec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2007 nn,normalne mam seplugins a recovery.prx a GAME.txt a VSH.txt - no nvim cim to je...:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 hprosim o reupload .. nefunguje link!! EDIT : ou, tak nic, asi jsem to blbě označil, kdy jsem to dával do Clipboardu ... funguje to EDIT 2: tak to je prvni plugin na screny co mi funguje u vsech hrach co mam! fakt parada! a btw ...ja do toho recovery lezu a v poho .je tam dobry tech asi 20stupnu podsviceni:)ale ten usb mod radsi menit nebudu...neci brick.....jo a tenhle edit jsem psal na psp-to byla doba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 takhle to delam porad a jde mi to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 tak to je super že to funguje 100% i někdomu jiným než mě:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Leden 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2008 jo jo , musim pochvalit .... opravdu zatim jedinej co mi fachčí :-) (+80 pts) nebo ne.. :-D jen 72 a hezky ti to zakulatíme:-D Edit: já neumim počítat:-D tak ještě těch 6, abys to měl kulatý, a to je celkově 78:-D já sem střevo:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Leden 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 Na me bouzel moccc sloz ite :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 Na me bouzel moccc slozite :D co je tam na tom složitého?:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.