PrincessPeach Odesláno Listopad 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2007 Ahoj, tak jak smazite GalaxyMaria ? A v kterepak galaxii jste zakysli vy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Listopad 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2007 a kde ho stahnu?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuiVanOrton Odesláno Listopad 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2007 Ahoj, tak jak smazite GalaxyMaria ? A v kterepak galaxii jste zakysli vy ? Zatím největší problémy jsem měl na jedné hvězdě, co jí udělala ta hvězdička když jsem do ní nastřílel 400 diamantů. Ta hvězda se jmenovala myslím něco jako sladké sladké nevímco, a bylo to tam samej dortík. Tak tohle jsem tedy neudělal, radši sjem to vynechal. :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuiVanOrton Odesláno Listopad 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2007 a kde ho stahnu?:D Super Mario Galaxy Size: 4370 MegaByte Format: iso Genre: Action Language: Multi Region: Europe/PAL Password: wii-reloaded.info http://stealth.to/?id=ptijhqhjvfv78lw0pvrjyo775bm2qy Je to tady odsud http://wii-reloaded.ath.cx/index.php?action=games&list=letters&letter=S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Listopad 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2007 jsem stahnul video z gametrailers a vypada to uplne uchvatne -- muzete mi popsat svoje dojmy ? hratelnost grafika atd ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrincessPeach Odesláno Listopad 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2007 Zatím největší problémy jsem měl na jedné hvězdě, co jí udělala ta hvězdička když jsem do ní nastřílel 400 diamantů. Ta hvězda se jmenovala myslím něco jako sladké sladké nevímco, a bylo to tam samej dortík. Tak tohle jsem tedy neudělal, radši sjem to vynechal. :wohow: Tak tam jsem zakysl taky a taky jsem ji nechal na jindy. Bohuzel dalsi zakys mam na prvnim planete prvniho scenare na Flipswitch galaxy a na te vzdalenejsi Bowser Jrs Robor Reactor nejsem o moc dal, tam jsem taky v prvnim scenari, jen na druhe planete. Obtiznost se zda trochu stupnuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuiVanOrton Odesláno Listopad 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2007 jsem stahnul video z gametrailers a vypada to uplne uchvatne -- muzete mi popsat svoje dojmy ? hratelnost grafika atd ? Řeknu ti to asi takhle, Super Mario Galaxy je naprostá bomba. Myslím si že tahle hra musí bavit každého. Škoda že takhle hratelných a hezkých titulů není víc. Jinak dneska jsem hrál Pokemon Battle Revolution, říkal jsem si jenom vyzkouším tu blbost pro děti a nakonec jsem ut oho zkejsnul asi tři hodiny a zítra bude pokračování :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Listopad 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2007 hele já bud dostanu wii na vanoce nebo ne , kdyz dostanu nebudu chtit chip. Kazdy 2 mesice si koupim nakou hru- mam tak 10 her,ktery jsou uplne suprovy takze bych zase nerekl ze jich neni moc dobrejch.Ty asi , kdyz mas chip tak to vidis jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrincessPeach Odesláno Listopad 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2007 Řeknu ti to asi takhle, Super Mario Galaxy je naprostá bomba. Myslím si že tahle hra musí bavit každého. To muzu jen potvrdit, docela slusna navykovka. Je fakt, ze je to pro deti i dospele, parany i neparany. Netradicni pojeti, hodne legrace, pekna muzika a super fyzika :cheesygrin: Hrajeme to v co-multiplayeru a to se to teprve hraje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Listopad 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2007 Nejlepší hra na světě:gamerankings mluví jasně.Takže další otázky jsou zcela zbytečné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuiVanOrton Odesláno Listopad 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2007 hele já bud dostanu wii na vanoce nebo ne , kdyz dostanu nebudu chtit chip.Kazdy 2 mesice si koupim nakou hru- mam tak 10 her,ktery jsou uplne suprovy takze bych zase nerekl ze jich neni moc dobrejch.Ty asi , kdyz mas chip tak to vidis jinak. Samozřejmě, beru to celkově ... z množství 40 her jich je 8 totálně super tak jsem si jenom postaskl že jich není víc takových dobrých. No když si koupíš třeba jenom těch 8 tak jsi vysmátej, já taky stejně ostatní třeba jenom zkusím a hotovo. Bohužel hodně lidí nekupuje hru podle recenzí ale třeba se rozhodnou v supermarketu víceméně podle jména nebo podle krabičky a to může být šílená chyba. Pro příklad řeknu Table Tennis od Rockstaru nebo NFS: Carbon .... podle mého soukromého názoru jedny z nejhofších her na Wii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Listopad 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2007 docela by me zajimalo jak vypada ta grafika ? na videich vypada uplne skvele.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrincessPeach Odesláno Listopad 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2007 docela by me zajimalo jak vypada ta grafika ? na videich vypada uplne skvele.. No a ve skutecnosti vypada uplne stejne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Listopad 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2007 to je super , jinak ted jsem zjistil , ze wii budu mit na 100% !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moonlightshadow Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 Hoy. Mam problem. Mam chip CHIIP a nejde mi rozchodit SMG......podarilo se to nekomu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 lol,nekomu se to podarit muselo ,kdyz je tu topic o zakysech :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moonlightshadow Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 jezis to je mi jasny....na wiikey to beha v poho...ale jestli to nekdo rozchodil na chipu, kterej se jmenuje Chiip se ptam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greddy Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 jezis to je mi jasny....na wiikey to beha v poho...ale jestli to nekdo rozchodil na chipu, kterej se jmenuje Chiip se ptam. Na CHIIPU mi to píše "unauthorized device has been detected" takže máme asi smůlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuiVanOrton Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 Na CHIIPU mi to píše "unauthorized device has been detected" takže máme asi smůlu No asi budete muset počkat na nějaký update (tedy jestli Chiip jde updatovat). Ale musím vám říct ... přicházíte o hodně :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greddy Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 No asi budete muset počkat na nějaký update (tedy jestli Chiip jde updatovat). Ale musím vám říct ... přicházíte o hodně :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Mluvil jsem s Kanalizatorem(otec chiipu) a ten mi řikal,že je s tímto faktem obeznámen,ale že prý se vyskutuje jeden rls a ten na CHIIPU funguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moonlightshadow Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 Mluvil jsem s Kanalizatorem(otec chiipu) a ten mi řikal,že je s tímto faktem obeznámen,ale že prý se vyskutuje jeden rls a ten na CHIIPU funguje... super:) prosimte, az budes vedet vic, moh by jsi to postnout? a nebo napsat pm ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greddy Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 super:) prosimte, az budes vedet vic, moh by jsi to postnout? a nebo napsat pm ? :) Jasny napisu kamo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman 22 Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Já hraju dvojku ale zasek sem se taky v předposlednim světě poslední galaxie chybí mi zlaté hvězdy ale dobrodružství kde mam tomu opičákovi sehnat 1 000 000 zlatých mi nejde dokončit jak ho mam udělat? Ps: Jestli píšu do špatného tématu tak se omlouvam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.