peterneedhelp Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 Zdravim vas. Potrebujem pomoc s vypalenim hry, nikdy som to nerobil, takze strielam naslepo, a jedine co dostavam su errors. Ide o to ze som uz stiahol zopar hier a bud mi program abgx360 vypisal nejaky error, alebo ak spravne usudzujem ked je v stiahnutej hre aj .iso aj .dvd tak to uz staci len vypalit a problem je v tom, ze ked to idem vypalit tak mi to pise ze nie je dostatok miesta na disku - preco??? :( hra ma 8,14 gb a disk 8gb, a je to dvd+r DL . A este jedna otazka, xbox nie je moj a v pripade ze sa mi podari takto napalit hru tak dufam ze to xboxu neuskodi, je to tak? Diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 Pro všechny tvoje otázku už na fóru odpovědi jsou, stačí ho jen trochu pročíst. Téměř určitě ti pomůže následující téma: http://console-forum.net/tema/161604-jak-vypalovat-xgd3-hry-aktualizovano Pokud pořád nebudeš něčemu rozumět, polož prosím otázku tam. LOCK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts