fortak Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 chtel bych poradit dostal jsem ban a nevim za co ani na jak dlouho ale nemuzu hrat zadnou hru po netu jelikoz mi to zabanovalo cely ucet PSN nevite nekdo jak to mam resi? Prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 A do mejlu, pod kterým se na PSN přihlašuješ, ti nic nepřišlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Herba9 Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 CS heled co zavolat přímo podporu sony v ČR ? (tel.: 225341407) to by ti mohlo pomoc spíše budeš mít BAN na konzoli ne na účet xD zavolej a zjisti so co a jak . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fortak Odesláno Listopad 19, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 Tam jsem volal borec byl neprijemny a prakticky mi neporadil... No naformatoval jsem ps3 nepomohlo ani jsem necekal ze by mohlo ale zkusil jsem to:) no ubec se neprihlasim na PSN takze si nezahraju nic... A na mail nic nedoslo ubec.... Jenom borec na info lince mi rekl ze jsem dostal pernamentni ban v call of duty ghost ale pritom nevim ubec za co..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 Nemáš nějaký hanlivý PSN nick? Minimálně bych jim ještě zkusil spamovat email podpora@playstation.cz, že žádáš o vysvětlení a nápravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fortak Odesláno Listopad 19, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 Mail jsem psal a borec mi dvakrat odpovedel ale vlastne ze mi nemuze nijak pomoct ubec nechapu proc... Nick msm uplne normalno jako tady.... Proste to nechapu a tu neochotu jsem fakt na*ranej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweightee888 Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 Bud to prodáš a koupiš jine.Nebo si flashneš svoje PS3, dáš si tam nejnovější CFW a pomocí aplikace si změníš MAC adresu a založíš novej PSN učet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Knabo Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 A co takhle zkusit english podporu? Já se v tom nevyznám, ale z tama to řídí ne? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Herba9 Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 Neměl jsi kdysi dávno na PS3 CFW ?Pokud jo tak ti to mohlo PS flagnout a ted ti dali ban budeš si muset koupit new PS3 to se mi taky stalo a bohužel jsem taky dostal permament BAN na PS3 .Ze začátku jsem myslel ,že to je na můj učet ale nakonec to bylo na konzoli tak jsem prodal konzoli a sehnal si new . Přitom jsem měl vše ofiko a jen mi na podpoře řekli ,že jsem měl nelegální obsah .TO by mě zajímalo jak když jsem neměl CFW atd... xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fortak Odesláno Listopad 19, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 Presne vsechno ofiko nic tam nemam clovek si koupi hru drahou jak svine a oni ti to zabanuji nechapu.... No kdybych vedel jak nebo kde tak bych si to flesnout nechal.... Ja si myslim ze by to mohlo byt tou aktualizaci co ted byla protoze jsem to stahoval asi napotreti mel jsem spatnou wifi a vyplo se mi to dvakrat no... Jako uz jsem uplne bezradny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
fortak
chtel bych poradit dostal jsem ban a nevim za co ani na jak dlouho ale nemuzu hrat zadnou hru po netu jelikoz mi to zabanovalo cely ucet PSN nevite nekdo jak to mam resi? Prosim
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.