DaewooJr. Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 INFORMACE : Vývojář: EA Canada Vydavatel: Electronic Arts Datum vydání: PlayStation 4 ( NA - 15.listopadu 2013; EU - 29.listopadu 2013 ) , Xbox One ( 22.listopadu 2013 ) Web: http://www.easports.com/fifa O HŘE : Nová FIFA 2014 vytvoří skutečný fotbalový zážitek i ve vašem obývacím pokoji. Speciální engine EA Sports Ignite totiž v sobě kombinuje renderovací, fyzikální, animační, inteligenční a on-line systémy, které hru povznesou na novou úroveň.Vůbec poprvé při hře pocítíte atmosféru skutečného dění na fotbalových svatostáncích. Fantastické grafické zpracování monumentálních staveb doplňují emoce trojrozměrných fanoušků. Samotní hráči jsou vizuálně k nerozeznání od skutečných hvězd. Díky novým schopnostem se rozhodují až 4x rychleji a umí více vytěžit z týmové inteligence.Výrazně vylepšená fyzika míče dovolí plnou kontrolu nad situací. Hráči tak mohou střílet tvrději z dálky, vysílat kolmé pasy na útočníky, či rafinovaně kroutit centry do malého vápna. Revoluční změny v režimu kariéry přinášejí možnost skautingu mladých hráčů po celém světě. Staňte se tím správným manažerem svého týmu a porazte Barcelonu ve finále Ligy Mistrů. TRAILER : TV REKLAMA : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasko Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 Nevíte někdo jak to bude s češtinou u Fify 14 na ps4. Někde jsem četl, že se "zpočátku" bude prodávat v angličtině. Mám tomu rozumět tak, že v češtině (myslím tím kompletně, menu i dabing) vyjde třeba až Fifa 15 ? Nebo že vyjde v češtině opožděně třeba během roku 2014 - pak bych si raději počkal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 Nevyjde v CZ. A mi to nějak extra teda nevadi, EN dabing bych stejne chtěl a CZ menu, ze nebudu mit mi trhat žily nebude. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaewooJr. Odesláno Listopad 27, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 Přesně tak, CZ dabing by myl opět otřesný. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasko Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 Tak jsem psal přímo na podporu EA. FIFA 14 na PS4 vyjde kopletně v češtině, včetně dabingu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 A kdy? Na přebalu nic takového neni? Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasko Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 To netuším, na můj dotaz zda FIFA 14 na PS4 bude kompletně v češtině i s dabingem, mi odepsaly - Ano, FIFA 14 na PS4 bude mít českou lokalizaci, tedy i český dabing. Také jsem na to zvědavý. Já takovou v předobjednávkách nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Nejde o predobjednavky. Ja ji držím v ruce a nikde to nevidím víš :)) to asi bude formou stažení ze storu, každopádně o to ja nemám zájem. CZ dabing je strašný. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaewooJr. Odesláno Prosinec 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Taky ji mám v ruce a nic o CZ lokalizaci tam psané není. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Naštěstí to nepotrebuju, takze to ani neřeším. Co by měli ale vyřešit je házení outů. Dneska jak jsem to hrál, tak to strašně zdržuje. Neda se to přepnout a cekas než ti ten typek z boku hodi míč a než to ten hráč zvedne a než on to vždycky zvedne ten out uz bych hodil 30x. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasko Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Tady je v češtině. http://hry.kuma.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaewooJr. Odesláno Prosinec 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Tak já jsem rád že mám ENG. CZ bych nechtěl, už jen kvůli tomu dabingu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasko Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 A tak každému vyhovuje něco jiného. Někomu dabing nevadí a má raději vše v rodném jazyce. Každý jsme jiný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Co to je za zasranou stránku? :D prej ze jsou největší odbornici :D a PS4 tam mají za 12 klacku :D Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaewooJr. Odesláno Prosinec 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Tak aspoň máš zadarmo dopravu. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasko Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Stránku jsem uvedl jen kvůli té FIFË v češtině, kdyby taky někoho zajímalo, zda bude česká lokalizace. To že jsou drazí je vedlejší. Takže nevím Mike proč se tady rozčiluješ? Navíc ty tam nakupovat nebudeš, když už držíš FIFU 14 v ruce:roll: a PS4 si koupíš jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Ja se nerozciluju :D jen vyjadřuji svůj názor :)) Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 Víte někdo jak je to s přechodem z FIFA 14 PS3 na PS4 za těch 10$ ? Mám to koupené přes US store, ale PSN nabídce na přechod z PS3 na PS4 tam FIFA 14 není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 A funguje to i u FIFY? Ja to zatím videl jen u AC. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 (upraveno) Já v PSN vidím 4hry: http://www.jpeg.cz/obrazek/RB9 Upraveno Prosinec 6, 2013 uživatelem mikas_cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2013 Já v PSN vidím 4hry: http://www.jpeg.cz/obrazek/RB9 A neni to tím, ze to zatím vidíš v PS3? V PS4 to uz asi bude jiné. A nebo zase pro nas region nedostupné :)) Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 Má tedy vůbec cenu si nechávat slot FIFA 14 na PS3, když už PS3 nemám ? Jde mi jen o to, aby pak nebyla náhodou nějaká akce na přechod z PS3 na PS4, za nějaké drobné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 Má tedy vůbec cenu si nechávat slot FIFA 14 na PS3, když už PS3 nemám ?Jde mi jen o to, aby pak nebyla náhodou nějaká akce na přechod z PS3 na PS4, za nějaké drobné. Ja bych ho prodal a doplatil si krabicovku na PS4. Na herním světe ji mají za 1380,- Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2013 Asi máš recht. Prodám to. Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 tak kdo má? jaký je tam skok oproti ps3 verzi na starém enginu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.