Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 83
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Zdravim,omlouvam se mozna za stupidni dotaz. Jiz chodim do prace a na hry uz bohuzel nezbyva tolik casu. Pred lety

jsem si koupil XBOX 360 na kterem hraji celkem pravidelne FIFu - online sezony. Nyni uvazuji o prestupu na

Playstation 4. V dobe, kdy jsem XBOX kupoval jsem se docetl, ze velka vyhoda XBOXu je vetsi hracska zakladna pri

online hrani (napr. FIFA) a vubec podpora online hrani. Plati to porad? Kdyz hraji FIFU na XBOXu (nyni FIFA 14) tak

tam je cca lehce pres milion registrovanych hracu a v odpolednich hodinach je primo online cca 200 000 hracu pravidelne.

S tim,ze kdyz chci hrat onlne hru tak mi to velice rychle najde soupere a celkove vse beha svizne a

nepada. Myslite, ze bych byl zklamany prechodem na Playstation 4 nebo je kvalita online hrani srovnatelna (nebo

lepsi u PS4)? Konzoli mam pouze na online hrani FIFy, jinak hraji vesmes adventury na PC. Predem dik za odpovedi

• 4 weeks later...
Odesláno

Daiv_69: Jojo jde to, buďto hrát přátelské zápasy online, v tom případě se tvůj druhý kolega připojí stisknutím trojúhelníku při výběru týmu, nebo hraní online sezón (1vs1), a zase při výběru týmu v online lobby dá tvůj druhý kolega na svém joysticku trojúhelník. Dole budeš mít napsané Guest: 1 (v případě přátelských zápasů online) a Guest added to game (v případě online sezón) 8)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu