sulky_cze Odesláno Srpen 31, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2014 Jaký máš record v sezónách? Ať už klasických nebo v UT? Citovat
travis9tr Odesláno Srpen 31, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2014 Online sezony 18-7-9, UT 314-82-108 ;) Citovat
sulky_cze Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Odesláno Září 4, 2014 UT slušný, jestli chceš, přidej si mě a můžem zkusit co-op :) Citovat
Kuon007 Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Odesláno Září 5, 2014 Zdravim,omlouvam se mozna za stupidni dotaz. Jiz chodim do prace a na hry uz bohuzel nezbyva tolik casu. Pred lety jsem si koupil XBOX 360 na kterem hraji celkem pravidelne FIFu - online sezony. Nyni uvazuji o prestupu na Playstation 4. V dobe, kdy jsem XBOX kupoval jsem se docetl, ze velka vyhoda XBOXu je vetsi hracska zakladna pri online hrani (napr. FIFA) a vubec podpora online hrani. Plati to porad? Kdyz hraji FIFU na XBOXu (nyni FIFA 14) tak tam je cca lehce pres milion registrovanych hracu a v odpolednich hodinach je primo online cca 200 000 hracu pravidelne. S tim,ze kdyz chci hrat onlne hru tak mi to velice rychle najde soupere a celkove vse beha svizne a nepada. Myslite, ze bych byl zklamany prechodem na Playstation 4 nebo je kvalita online hrani srovnatelna (nebo lepsi u PS4)? Konzoli mam pouze na online hrani FIFy, jinak hraji vesmes adventury na PC. Predem dik za odpovedi Citovat
sulky_cze Odesláno Září 6, 2014 Nahlásit Odesláno Září 6, 2014 Srovnatelná je určitě, spíš bych řekl lepší u PS4, ale to je jen můj názor, někdo souhlasit nemusí. Ale nikdy bych neměnil PS za XBOX. Hraju taky jen FIFU. Navíc s příchodem FIFA 15 za necelé 3 týdny, hráčů ještě rozhodně přibyde ;) Citovat
lemiju Odesláno Září 28, 2014 Nahlásit Odesláno Září 28, 2014 Muzu se zeptat da se prenist fifa coins s jednoho profilu na druhy? Koupil jsem fifu a dostal jsem k tomu profil tpho kluka a ma na nem 11 000 000 coins Citovat
Daiv_69 Odesláno Září 30, 2014 Nahlásit Odesláno Září 30, 2014 Prosim o info, jde ve Fife 15 hrat s kamaradem lokalni kooperaci online (2 hraci u jedne konzole proti souperi z internetu)? A jestli ano, jak se to da nastavit? U NHL me absence teto moznosti stve. Citovat
sulky_cze Odesláno Září 30, 2014 Nahlásit Odesláno Září 30, 2014 Daiv_69: Jojo jde to, buďto hrát přátelské zápasy online, v tom případě se tvůj druhý kolega připojí stisknutím trojúhelníku při výběru týmu, nebo hraní online sezón (1vs1), a zase při výběru týmu v online lobby dá tvůj druhý kolega na svém joysticku trojúhelník. Dole budeš mít napsané Guest: 1 (v případě přátelských zápasů online) a Guest added to game (v případě online sezón) 8) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.