ElvisLevis Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 (upraveno) Někteří z Vás jsou více technicky zaměřeni než já, ale myslím že se zde můžu už předběžně zmínit o připojení Xbox One a Kinect 2. První o čem se zmíním je připojení XONE k TV nebo k monitoru, zapomeňte na připojení které bylo u Xbox360, protože zde bude jen jedná možná cesta a to HDMI, takže už žádný VGA nebo DVI ale jen HDMI. Tento kabel bude v balení 4K HDMI 1.4. Délka všech kabelů bude 2 metry. Základní instalaci konzole musíte provést i s připojeným Kinect 2, po této instalaci můžete Kinect odpojit a hrát Xbox One samostatně (skalní hráči uvítají). Já osobně s Kinect zkušenost nemám a určitě si ho vyzkouším, ke stažení zdarma bude na Xbox live i dema ke Kinect 2 ať už Fitness platnost dema do konce roku 2014, nebo Kinect Sport Rivals - vodní skútry. V balení bude jeden bezdrátový ovladač na 2xAA baterie, můžete přikoupit i CHARGE KIT vejdete se do 700 Kč a baterky už řešit nemusíte, baterka se Vám bude dobíjet během hry, znáte už s Xbox360 Bude tam HEADSET s ovládáním hlasitosti nebo vypnutí mikrofonu. K tomu řeknu jedno upozornění, vstup u ovladače má mini USB, takže tam nedáte žádný sluchátka s Xbxo360 ani ty co měli spešn redukci na Xbox. MS přislíbil do konce roku, prodej redukce, která by Vám měla pomoci sluchátka připojit k ovladači, cena zhruba 20 eur. Když jsme u toho zvuku, sluchátka můžete zapojit přes TV, pokud ale máte monitor který nemá reproduktory a ani výstup na sluchátka, máte problém. Jak je známo DVI nepřenáší zvuk, takže budete muset sáhnout po TV s HDMI vstupem nebo menší 22 až 24 palců TV/Monitor. Jelikož mám 2 roky starý LG 20 palců bez repr. a výstupu na sluchátka s DVI, zakoupil jsem nový 22 palců s HDMI vstupem a výstupem pro sluchátka, vejdete se do 2800 Kč. Existuje převodník HDMI A DVI audio za 1200 Kč ale raději jsem si přidal a koupil nový. Výběr značky nechám na Vás a rozlišení taky. Upraveno Listopad 25, 2013 uživatelem ElvisLevis Ivorty13 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 Kompletni seznam hlasovych prikazu pro Kinect. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ElvisLevis Odesláno Listopad 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 Kompletni seznam hlasovych prikazu pro Kinect.[ATTACH=CONFIG]23118[/ATTACH] Nevím jestli jenom já to tak mám, ale když kliknu na ten obrázek, je to docela malý a nejde nic přečíst. Můžeš to zvětšit nebo najít odkaz kde si to můžeme prohlídnout v orig. velikosti, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 Nevím jestli jenom já to tak mám, ale když kliknu na ten obrázek, je to docela malý a nejde nic přečíst. Můžeš to zvětšit nebo najít odkaz kde si to můžeme prohlídnout v orig. velikosti, díky klikej nato dokud seto nezvětší a nebo si to stáhni a postup znáš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ElvisLevis Odesláno Listopad 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 klikej nato dokud seto nezvětší a nebo si to stáhni a postup znáš :) Díky už to mám ok :-) Jinak mám dalšího hráče do seznamu Xbox One, přišlo mu to dnes z Německa ve 14 hod. tak rozbaluje :-) a nastavuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 Ale ještě jedna otázka by mě zajímala.pro ty který už maj XOne doma.jak jeto teda s tv (nova,prima atd...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 Seznam gest pro ovladani Kinectu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.