Erik Varady Odesláno Listopad 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2013 Když zadam heslo tak mi to pise ne existuje to mam Uz xxx roky. A kdyz poslu na @ aby poslali znovu heslo tak na @ ne mam. Že by udržba? Prave mam tam učet od plus chci grid2 .... Dekuji předem za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Listopad 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2013 Ahoj, víš o tomto? http://www.eurogamer.cz/articles/2013-11-21-sony-zresetovala-psn-hesla-nkterym-uivatelm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Erik Varady Odesláno Listopad 23, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2013 Diky moc vubec něvedel :(. Ted jak?mam zase otevrit novy učet? Kdyby se dalo aspon zmenit heslo atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Listopad 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2013 (upraveno) https://account.sonyentertainmentnetwork.com/pc/reg/account/forgot-password!input.action tady si resetni heslo ale musis si pamatovat datum narozeni jaky jsi tam dal pri zakladani tveho uctu. A samozrejme musis mit pristup na tvuj email Upraveno Listopad 23, 2013 uživatelem valis1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Erik Varady Odesláno Listopad 23, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2013 Super už mam bacardy2. Na @l se mi ukazolo na spam tam mi posilali @ A pak napsat novy heslo do paswor... a už je to parada :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Erik Varady Odesláno Listopad 23, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2013 Super už mam bacardy2. Na @l se mi ukazolo na spam tam mi posilali @ A pak napsat novy heslo do paswor... a už je to parada :) dekuji za vse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Erik Varady
Když zadam heslo tak mi to pise ne existuje to mam Uz xxx roky.
A kdyz poslu na @ aby poslali znovu heslo tak na @ ne mam.
Že by udržba?
Prave mam tam učet od plus chci grid2 ....
Dekuji předem za odpoved
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.