Fordy13 Odesláno Listopad 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2013 Zdravím, jak už nadpis napovídá, chtěl bych se zeptat, zda je možné, nějakým způsobem na FSD vložit ke hrám Covery, aniž bych byl připojen k internetu. Xbox se k netu připojit bojím, aby nebyl nějaký problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Listopad 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2013 Připojuji se k dotazu. Podotýkám, že nechceme odpověď na to, jak se obaly nahrají z netu přes přihlášení ve FSD 3. Stačí, když se někdo podívá, kam se mu obaly ukládají, do jaké složky a v jakém tvaru nebo názvu souboru. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fordy13 Odesláno Listopad 25, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 Tak jsem hledal a hledal a na jednom americkém fóru našel odpověď, já to podle toho udělal a vše funguje :) You can do this via a software called GaDaBaMa. Download it from here http[color=#666600]:[/color][color=#880000]//www.gadabama.com/ [/color] You will then need a copy of your FSD folder. This is the same FSD folder which contains your database and all setting. If this is on your internal HDD then copy it over to a USB and connect the USB to your PC. When you have installed gadabama follow these steps 1. Open the program. 2. Click on settings and then choose 'Select F3 folder'. Then browse to the F3 folder you just copied from your xbox's HDD and select it. 3. Click on Import F3 data 4. Click on the tab that says 'All Games'. 5. A window will popup with various options, change them to this Untick - Delete folder content Untick - Exclude box arts and covers Untick or Tick - Overwrite existing images - if you want to update already updated covers in FSD + other data. You can enable/disable other options based on your preferences, most of them are quite clear anyway. 6. When done press the download button and then click on the button that says 'sync'. 7. If you want to download things from the jqe360 database then go to the next tab. Its pretty straight forward from there. 8. If some game isn't available in the XBL marketplace then the automatic sync wont work and you'll have to manually get the data. Understanding the manual settings is quite simple. Things in green are stuff that is available for the game, red color means those things aren't available. When you click on a red icon you will be prompted to either browse for that content from your PC or enter it manually. When done click on the 'tick' button at the top of the program (its the first button there). Press sync then to add your manual covers to the FSD folder. 9. When everything is done, just copy this folder to your internal HDD or external (whichever you are currently using). You can either replace your current FSD folder with the edited one using XEXmenu or rename the older folder to something else and use this one instead. 10. You might want to keep a backup of your original FSD folder, just in case something goes wrong. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeffik Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 Neudělal by jsi stručný návod? Moje angličtina to nedá. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fordy13 Odesláno Listopad 25, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 Z této stránky si stáhneš program GaDaBaMa, musíš vybrat verzi podle verze tvého Microsoft Access (je nutný): http[color=#666600]:[/color][color=#880000]//www.gadabama.com/ [/color] Teď potřebuješ udělat kopii tvého FSD (Freestyle Dashboard).Pokud ho máš na interním HDD (jakože asi ano) zkopíruj si ho na Externí HDD, nebo FlashDisc. Pokud máš nainstalovaný GaDaBaMa a FSD na FlashDiscu postupuj podle následujících kroků: 1. Otevři program GaDaBaMa. 2. Klikní na nastavěni 'Settings' a tam na 'Select F3 folder'. Zadej cestu ke zkopírovanému FSD (cesta k FlashDisku). - já na nastavení klikat nemusel, o adresář s FSD mě to požádalo hned samo 3. Klikni na 'Import F3 data'. 4. Na liště klikni na tlačítko 'All Games'. 5.Vyskočí okno s nastavením, které uprav následovně: Odznačit - Delete folder content Odznačit - Exclude box arts and covers Odznačit, nebo zatrhnout - Overwrite existing images - pokud chceš aktualizovat nynější Cover obrázky a ostatní data 6. Pokud máš nastaveno klikni na tlačítko 'Download' až bude vše hotovo na liště klikni na tlačítko 'Sync' 7. a 8. krok pro naše potřeby není důležitý, proto jsem je vynechal 9. Pokud je vše hotovo, zkopíruj složku FSD zpět do Xboxu, tam odkud si jí kopíroval. Buď můžeš FSD adresář odstranit (nahradit) v XEXmenu, nebo přejmenovat starý adresář a použít nový aktualizovaný. 10. Možná by bylo dobré udělat si zálohu původního FSD, kdyby se cokoli pokazilo. Toť vše, podle mě žádná věda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eledar Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Ahojte nejde me udelat v xboxu ve FSD kopie FSD,proste to nemuzu kopirovat,napise to eror.Jak udelat tu kopii???? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 zkoušel jsi třeba někdy v počítači kopírovat program, kterej běží? nejde to viď? ;) stejný je to u FSD - budeš muset přes NXE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eledar Odesláno Prosinec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2013 No jo jsem blbec,ted me to doslo diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Prosinec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2013 v pohodě ;) občas prostě všichni potřebujeme nakopnout... kdyby ještě něco nešlo, tak piš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brudy Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 Díky moc za návod, konečně mám po letech v xboxu i covery u her :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMattLupen21 Odesláno Únor 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2014 Je podporovana ,pouze 32 bit nebo jde nejak nainstalovat i na 64 bit , at delam co delam hazi mi to chybu instalace diky za rady... :D docetl jsem se ze nejde , ale jsou tady lide co znaji skulinky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eledar Odesláno Březen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2014 (upraveno) Je podporovana ,pouze 32 bit nebo jde nejak nainstalovat i na 64 bit , at delam co delam hazi mi to chybu instalace diky za rady... :D docetl jsem se ze nejde , ale jsou tady lide co znaji skulinky. Tak u tohohle jsem se taky seknul.Mozna kdyby se nasel nejaky dobrak kteremu bych poslal muj FSD a on provedl nahrani coveru a poslal me to nazpet :-D. Najde se nekdo??Nebo jiny napad?? Diky Edit:Boze proc je to tak tezke.V NXE jsem dal copy FSD a PC me neukaze zhola nic takze dle meho nic nikomu neposlu ze :-)),proc proboha proc....nemuzu konzoly napojit na net z duvodu mac adresy,provider ji blokuje na muj wifi router(jo jsou to ko..ti). Nejaka rada jak tam ty zatracene obrazky dostat??????????? Dekuji Upraveno Březen 17, 2014 uživatelem Eledar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eledar Odesláno Březen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2014 Je podporovana ,pouze 32 bit nebo jde nejak nainstalovat i na 64 bit , at delam co delam hazi mi to chybu instalace diky za rady... :D docetl jsem se ze nejde , ale jsou tady lide co znaji skulinky. Tak ja to vyresil,vzal jsem xbox pripojil na neblokovany net u rodicu a stahl obaly v klidu a bez stresu.Udelej to taky tak .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Březen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2014 Tak u tohohle jsem se taky seknul.Mozna kdyby se nasel nejaky dobrak kteremu bych poslal muj FSD a on provedl nahrani coveru a poslal me to nazpet :-D.Najde se nekdo??Nebo jiny napad?? Diky Edit:Boze proc je to tak tezke.V NXE jsem dal copy FSD a PC me neukaze zhola nic takze dle meho nic nikomu neposlu ze :-)),proc proboha proc....nemuzu konzoly napojit na net z duvodu mac adresy,provider ji blokuje na muj wifi router(jo jsou to ko..ti). Nejaka rada jak tam ty zatracene obrazky dostat??????????? Dekuji Zkus manuální stažení obalů, refresh artwork tuším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMattLupen21 Odesláno Březen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2014 Jiz mam davno stazenene obaly, prihlasil sem se normalne na net pres hotspot a pohoda .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.