radimovo Odesláno Listopad 27, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2007 Nezkoušel jste někdo tuhle hru. Vím, že se to dá hrát i bez kytary, ale je to ještě ono? Citovat
JanisXP Odesláno Listopad 27, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2007 Jn já si jí přál k Vánocům a dost se na ni těším takže kdyštak potom napíšu nějaký dojmy(pokud ji dostanu) ,ale četl sem na hrej že prej to na Wii hraje mono ,nebo co(doufám že sem ted neřek nějakou blbost)... by mě zajímalo jestli sem to vůbec schopen poznat nabo mý uším laika to bude znít furt stejně (?) .... Citovat
moonlightshadow Odesláno Listopad 27, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2007 Uz to sosam...takze brzo budu moct rict, jake to je bez kytary.....jo a hraje to mono...a bud si jistej, ze to poznas :( priklad:pusti si muziku na sluchata a poslouchej jen jedno :) Citovat
au! Odesláno Listopad 27, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2007 neco jako kdyz si pustis skladbu na nokii 3310 a na n70 v poly. Citovat
eskimo Odesláno Listopad 27, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2007 idefix napsal: neco jako kdyz si pustis skladbu na nokii 3310 a na n70 v poly. tak ale to je něco jinýho, ne? mono a stereo se nrozlišuje podle počtu tónů - to by byla dobrá blbost:lol: jinak u stereoa, pokud se nemýli, jedná o to, že audio stopa(třeba ve filmu) má dva(a víc) kanalů(např. u muziky - v levym kanále - kytara, v pravym zpěv) ale tak odbornik nejsem, tak se můžu zplíst Citovat
au! Odesláno Listopad 28, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2007 nevim ale : mono = jeden poly = více fon = hlas EDIT : tak co ?teda jestli uz to mas stahly... Citovat
PrincessPeach Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2008 Tak se pochlubte, kdopak tuhle hru mate ? Nenasel by se nekdo z Prahy, kdo by ji na vikend za mirne baksisne zapujcil na vyzkouseni ? Nejak se nemuzu rozhodnout, zda do ni jit nebo jo :-) Dik Citovat
Moderators romeno Odesláno Leden 21, 2008 Moderators Nahlásit Odesláno Leden 21, 2008 No ja jimam sice na ps2 ale myslim ze v tom nejak rozdil asi nebude , az na ten mono zvuk na wii (nechapu :D ) . Rozhodne sem s tim spokojeny , jde to hrat i na ovladaci DS2 na ps2 , ale neni to takovej pozitek jako na kytare , rozhodne nelituju ze jsem to koupil :D Citovat
JanisXP Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2008 Já to mám ,ale moc mě to nebaví (možná i protože mi to nejde) a ty songy zatim taky nic moc.... Citovat
bobo Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2008 eskimo napsal: tak ale to je něco jinýho, ne? mono a stereo se nrozlišuje podle počtu tónů - to by byla dobrá blbost:lol:jinak u stereoa, pokud se nemýli, jedná o to, že audio stopa(třeba ve filmu) má dva(a víc) kanalů(např. u muziky - v levym kanále - kytara, v pravym zpěv) ale tak odbornik nejsem, tak se můžu zplíst myslim ze to neni tak ze by v pravem reproduktoru hrala kytara a v druhe zpev ... jde spis o rozlisovani vzdalenosti a hloubky ... kdyz kolem tebe projede auto a mas petikalaovy zvuk tak se ti podle pozice toho auta a uhlu kamery upravuje zvuk ktery kazdy jeden reproduktor prehraje Citovat
PrincessPeach Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2008 JanisXP napsal: Já to mám ,ale moc mě to nebaví (možná i protože mi to nejde) a ty songy zatim taky nic moc.... No a neuvazujes, ze bys to prodal ? Citovat
futaman Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2008 A víte proč je to mono? Protože to WII nestíhá. Takovej malej podvod od Nintenda prodávat konzoli s výkonem Playstation 1.5 za plnou cenu. Jinak ta kytara se samotná nedá sehnat. Písničky se budou líbit jenom rockově založeným lidem. Tam fakt techno a disco není :D Citovat
JanisXP Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2008 PrincessPeach napsal: No a neuvazujes, ze bys to prodal ?:D Uvažuju spíš o tom že prodám Wii (se vším co k němu mám)... Takže možná tak v únoru budu prodávat, kdyby náhodou GH3 nikdo nechtěl tak prodám... Citovat
PrincessPeach Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2008 No tak pak dej vedet, az bude Guitar Hero na prodej. Citovat
bobo Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2008 futaman napsal: A víte proč je to mono? Protože to WII nestíhá. Takovej malej podvod od Nintenda prodávat konzoli s výkonem Playstation 1.5 za plnou cenu. Jinak ta kytara se samotná nedá sehnat. Písničky se budou líbit jenom rockově založeným lidem. Tam fakt techno a disco není :D tak to se s tebou budu hadat ... wii je o krapet vykonnejsi nez gamecube ... nevim jak jsi prisel na tenhle nesmysl a jeste jeden nesmysl v tvem postu mne napadl ... tys nekdy slysel aby v technu nebo discu nekdo hral na kytaru ??? tahle hra se jmenuje GUITAR HERO ne KING OF THE DISKOTEQUE nebo IN TRANSE WITH THE TRANCE kazdy ma rad stary dobry rock ... omg to je zas post :dozey: a dalsi nesmysl : kytaru jde sehnat ... ebay ... atd .... kdo se snazi sezene Citovat
Clay Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2008 Čus, ja se z toho uz vopravdu zbláznim, nikde nemuzu najit hry na Wii ktery by se neplatili, poslete mi nekdo pls odkaz. Dík moc Citovat
futaman Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2008 For BOBO: Já jsem čerpal ze stránek games.tiscali, kde byl přetištěnej rozhovor s vývojářem her, kterej se rozčiloval nad výkonem WII a doslova řekl, že WII má výkon jako dvě Gamecube splepené izolepou. Pak sem ještě viděl to video kde prezentovali Nunchack na hře Prince of Persia, kterej snad ani nemá textury protože ty zdi tam jsou jenom barevný plochy. Nechci Nintendu křivdit oni hry mají zábavné ale za 7 775,- Kč To je fakt špatnej žert. K tomu stylu GH sem reagoval na toho typa co si to sehnal a nelíbily se mu ty písničky. Vono totiž i ta největší LAMA ví, že GH je Rockovej nářez!) A proto ještě jednou pokud nemáte rádi ROCK tak na Guitar Hero zapomeňte! (já sám mám GH2 včetně kytary z Bontonlandu za 2500,- a hraju to ve STEREU na staré PS2) Teď malá oprava: Kytaru samostatně v ČR nejde sehnat. A přes Ebay objednávat plastovou kytárku, kterou ti česká pošta během přepravy zničí bych neriskoval. Navíc nemám kreditku. Citovat
JanisXP Odesláno Leden 27, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 27, 2008 PrincessPeach napsal: No tak pak dej vedet, az bude Guitar Hero na prodej.Kolik by si dal za GH3 ?EDIT: Tak už nic sry za zbytečný přispěvek ale ten chlap to vzal i s GH ... Citovat
bobo Odesláno Leden 27, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 27, 2008 futaman napsal: For BOBO:Já jsem čerpal ze stránek games.tiscali, kde byl přetištěnej rozhovor s vývojářem her, kterej se rozčiloval nad výkonem WII a doslova řekl, že WII má výkon jako dvě Gamecube splepené izolepou. Pak sem ještě viděl to video kde prezentovali Nunchack na hře Prince of Persia, kterej snad ani nemá textury protože ty zdi tam jsou jenom barevný plochy. Nechci Nintendu křivdit oni hry mají zábavné ale za 7 775,- Kč To je fakt špatnej žert. K tomu stylu GH sem reagoval na toho typa co si to sehnal a nelíbily se mu ty písničky. Vono totiž i ta největší LAMA ví, že GH je Rockovej nářez!) A proto ještě jednou pokud nemáte rádi ROCK tak na Guitar Hero zapomeňte! (já sám mám GH2 včetně kytary z Bontonlandu za 2500,- a hraju to ve STEREU na staré PS2) Teď malá oprava: Kytaru samostatně v ČR nejde sehnat. A přes Ebay objednávat plastovou kytárku, kterou ti česká pošta během přepravy zničí bych neriskoval. Navíc nemám kreditku. tys rekl ze vykon ps1 a pul ... a to neni pravda ... a je jasne ze vykon wii je omezeny ... ale taky zalezi na vyvojarcih ... vis ono je lehcinadavat na omezenost hardware nez sednou a nekolik mesicu optimalizovat grafiku ... podivej se treba na takove metroidy ... nebo red steel ... grafika neni zas tak spatna ... a taky : studio ktere vyviji guitar hero musi byt vazne line ... port pro pc dopadl hruzostrasne hlavne diky klesajicimu framerate takze tak ... wii za to sice muze ale vyvojari se s tim taky nese*ou Citovat
Kennyboy Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2008 Máme doma Guitar Heroe a musím říct že i přesto že nejsem fanoušek rockové muziky mě tahle hra opravdu baví, začátky jsou složité ale i přesto zábavné. Ale musím podotknout že bez kytary by tahle hra postrádala smysl a myslím že by byla o ničem, bartr sehnal v intenetovém obchodě hru i s kytarou za 1800,- což si myslím není zase taková pálka Citovat
pkopko Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 8, 2008 Chtěl bych se zeptat, mám doma Guitar Hero na PC, bude mi fungovat kytara i na wii? Diky za odpověď. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.