Mojdick Odesláno Únor 8, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2017 Gamertag: Mojdick Hry: Hallo, NFS 2015, Destiny, atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessonek Odesláno Únor 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2017 Nick: BorivojGreenCZ Ahoj jsem na XONE a vůbec na konzolích nováček a hledám partu lidí se kterýma se dá pohodově zapařit. Hraju: BF4, GTA5, ARK surival evolved a další... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Pavel- Odesláno Únor 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2017 Xbox One X Mám už 2 roky furt jede Stále origo Flash ani nic podobného jestli něco takového bude Neplánuju nikdy zas tak drahé ty hry nejsou když si je koupim jednou za čas nějakou za plnou cenu ale to musí stat za to Hry: Forza Motosport 5 Blu-Ray Disk Xbox One Forza Motosport 6 Blu-Ray Disk Xbox One Forza Motosport 7 Blu-Ray Disk Xbox One Forza Horizon 2 Blu-Ray Disk Xbox One Forza Horizon 3 Blu-Ray Disk Xbox One Forza Horizon 4 Digital Xbox One Burnout Paradise Remastered Blu-Ray Disk Xbox One Need For Speed Hot Pursuid Remastered Digital Xbox One Riptide GP2 Digital Xbox One Riptide GP Renegade Digital Xbox One Aqua Moto Racing Utopia Digital Xbox One Tony Hawks Pro Skate 1+2 Remastered Digital Xbox One Tomb Raider Legend Digital Xbox 360 Tomb Raider Underworld Digital Xbox 360 Tomb Raider Definitive Edition Blu-Ray Disk Xbox One Rise Of Tomb Raider 20 year celebration Digital Xbox One Shadow Of Tomb Raider Blu-Ray Disk Xbox One Battlefied 4 Blu-Ray Disk Xbox One Mortal kombat XL Blu-Ray Disk Xbox One Mortal Kombat 11 Blu-Ray Disk Xbox One Doom I Digital Xbox One Doom II Digital Xbox One Duke Nukem 3D: 20th Anniversary Edition World Tour Digital Xbox One Duke Nukem Manhattan Project Digital Xbox 360 Sky Force Anniversary Digital Xbox One Sky Force Reloaded Digital Xbox One Wolfenstein The New Order Blu-Ray Disk Xbox One Wolfenstein II The New Colosus Digital Xbox One Sniper Elite V2 Remastered Digital Xbox One Sniper Elite III Digital Xbox One Sniper Elite IV Digital Xbox One GT WarezJack Xbox Live Gold neplánuju kupovat jelikož Online nehraju Raději singl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Březen 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2017 Gamertag: awesomepaso cz Hry: Fifa 17 a Gears of war 4. V nejbližší době Battlefield 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHITE-CZ Odesláno Březen 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2017 Ahoj někdo na GTA V nebo Farming Simulátor 17? Nick: NoRespectCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AceSally420 Odesláno Březen 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2017 GamerTag:AceSally420 Hry:BF4,Fifa 16\17,Nhl16,Need for speed,WOT,Plants vs Zombies garden warfare 2....od príštího týdne i Forza Horizont 3 Ultimate edition+Dlc blizzard mountain Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ei5eL Odesláno Březen 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2017 Gamertag: Ei5eL Hry:Battlefield 1,Gta5,Titanfall 2,Mafia3,Forza5,Project cars, NFS Underground, AC black flag, AC syndicate, Division, Far Cry primal, Metro redux, Metro Last Light, Wolfenstein new order, Wolfenstein old blood, Ryse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maladava Odesláno Březen 24, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2017 GT: Maladava Začátečník, sportovní a závodní hry (NHL16, FIFA 17, Forza...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2017 GT: krocanek Hry: Halo 5, Forza 5 + 6, Forza Horizon 2, Forza Horizon 3, Fifa 16, Fifa 17, GTA 5, NHL 16, NHL 17 a ještě další .. Prosím o přidání, potvrdím přijetí žádosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krekcz Odesláno Červen 27, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2017 Gamertag: KrekCZ Hry: Forza Horizon 3, FIFA 17 .. do budoucna určitě CoD: Modern Warfare Remastered, WW2, AC: Origins apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubajz666 Odesláno Červenec 25, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2017 Čau všichni, přidejte si mě.. můj gt: Lubajz. Hraju teď nejvíc: Rocket League, Battlefield 1, Diablo 3. Další hry, které mám: Forza Horizon 3, Gears of War 4, GTA V atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madleiv Odesláno Srpen 26, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2017 Ahojte, Môj gametag: Madleiv Hry: Gears od War 4, GTA 5, Forza Horizon 3, Halo 5, Conan Exile, Destiny ( Destiny 2 v deň vydania ), The Division, Battlefield 1, Titanfall 2, Elite Dangerous, Watch Dogs 2, Forza 5 atď... Nechce sa mi vypisovať úplne a všetko tak si ma pridajte a napíšte keď budete chcieť hrať. Kľudne aj pokecáme aspoň bude sranda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHITE-CZ Odesláno Srpen 27, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2017 Nick: NoRespectCZHry: FS17, GTA V, Forza Horizon 3, The Crew Wild run. A další. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowys Odesláno Listopad 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2017 Gamertag: NowysCZE Hraji: Diablo 3,ARK Survival Evolved,Sniper Elite 4,Tony Hawk 5,Roblox, vše co je na goldu zdarma měsíčně Planuji: CoD:WWII,Assassins Creed:Origins,Fallout 4,PUBG,Path of Exile,Minecraft,Shadow of War Krátce pár slov: 33 let,blázen do her,hrdý otec 6letého prcka,hraji převážně po večerech. Závodní a sportovní hry jdou z drtivé většině úplně mimo mě,preferuji akci,rpg,survival a MMO. Headset vlastním Přidávám všechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Listopad 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2017 piipaTml hraju: forza horizon 3, forza 7, bf1, a mam predobjenano PUBG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonny_boy Odesláno Listopad 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2017 Ahoj jsem nový majitel XBOX ONE X a hledám spoluhráče, nebo jen kolegy na xbox one děkuji muj nick na xbox : TechRomi CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Listopad 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2017 Ahoj,sháním kolegy na X1 [emoji6]NuDiXsOdesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnz Odesláno Listopad 26, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2017 Ahojte Pitrs Shanim nejakou bandu (idealne 4 lidi) na Hordu v Gears of War 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Prosinec 29, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2017 Tak jsme dostali taky nový xko takže můj nick je Fafcak měl jsem zatím 360 Jtag takže jsem nebyl online a nemám s tím moc zkušeností.Hraji když je čas(toho moc není),ale rád se někdy přidám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neojames Odesláno Leden 18, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2018 Mam xbox one x a jsem neojames1 hraju pubg, sportiky a chystam se i na monster huntera... :-)Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
overlordCZE Odesláno Duben 1, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2018 Gamertag: TheOverlord70 Hry: gold/gamepass/origin - koupil jsem box nedávno takže teď jedu Halo od prvního dílu (chystám se na MP), Assassins creed Origins, Monster Hunter World, Overwatch, State of Decay Zatím si zvykám na ovladač, hraju jen pro zábavu a relax, takže kdo si chce zahrát nějaký COOP, případně jen pokecat při hraní singlu o příběhu tak si mě přidejte - na PC hraju od roku 1999. Hry hraju hlavně kvůli příběhu, všímám si detailů, lovím achievy a dávám pozor na lore. Chystám se hrát Teru až vyjde za pár dní, State of Decay 2 aktivně a když budu mít chuť na grind tak skočím na MHW, jinak zbylé RPG podle nálady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Duben 19, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2018 Gamertag: FenriCZ Hry: PUBG, Halo 5, Halo Wars 2, GoW 1÷4, Destiny 2, The Division Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal130 Odesláno Květen 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2018 Gamertag : MICHAL CZ80 mam xbox 360 a xbox one seznam her - vypíši protože spoustu jsem ještě ani nehral - nerozbalil ;) tak nevim co jde hrat online s ostanima ;) budu rad za kohokoliv na hru ;) XBOX 360 BATTLEFIELD BAD COMPANY , CALL OF JUAREZ - BOUND IN BLOOD , CALL OF JUAREZ THE CARTEL , HALO 3 , HALO 4 DE , HALO REACH DE , RED DEAD REDEMPTION , STAR WARS THE FORCE UNLEASHED , HOMEFRONT , JAMES CAMERON AVATAR , PROTOTYPE 2 , TENCHU Z , THE LORD OF RINGS: THE BATTLE FOR MIDDLE-EARTH , BATTLEFIELD - BAD COMPANY 2 , BATTLEFIELD - HARDLINE CZ , BATTLEFIELD 3 CZ , BATTLEFIELD 4 CZ , CRYSIS 2 , CRYSIS 3 CZ , HALO WARS CZ , MEDAL OF HONOR WARFIGHTER , RED DEAD REDEMPTION - UNDEAD NIGHTMARE , VIKING: BATTLE FOR ASGARD , Beowulf The Game , Call Of Duty Ghosts De , Call Of Duty Modern Warfare 3 De , Command A Conquer Red Alert 3 , Command And Conquer Kanes Wrath De , Enslaved Odyssey To The West , Lego Pán Prstenů , Universe At War Earth Assault , Warhammer: Battle March , Assassins Creed - Brotherhood , Assassins Creed 2 ,, Assassins Creed 3 , Command And Conquer 3 Tiberium Wars , Gears Of War 2 (CZ) , Halo 3 ODST (DE) , Halo Anniversary , Stormrise , Wet , Call Of Duty World At War (DE) , Far Cry 2 , Far Cry 3 , GTA 4 Grand Theft Auto , Kameo Elements Of Power , World Of Tanks , Zaklínač 2 - The Witcher 2 (CZ) , Skyrim The Elder Scrolls 5 Legendary Edition , xbo one - hodně her z toho to seznamu je kompatibilních + mam - One Far Cry Primal (CZ) ,One For Honor (CZ) , One Middle Earth Shadow Of Mordor , One Ryse : Son Of Rome , vypsal sem čast her určitě to neni vše je jich fat hodně ;) nej radši bych sehnal spoluhrače na bordeland 1-2 ;) =) NĚCO O MĚ - bude mě 32 let a mam moře času ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLERS Odesláno Červen 15, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2018 GT:GoldKILLERS77 Hry:Rocket league,Battlefield 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torken Odesláno Srpen 24, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2018 GT: IceTowerCZ Hry: NHL, FIFA, Overwatch, Rocket league, Battlefield, Rainbow 6 siege, Forza 5,7,Horizon2, PUBG, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.