Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP-škola-zabavení psp

Guest PAINkillerCZE

Recommended Posts

Guest PAINkillerCZE

chtel sem se zeptat jestli ma pravo ucitel zabavit pspcko nebo nakou drazsi vec treba na pul roku .... podle me to je kravina ...nema na to pravo nikdo abavit mi vec v cene 6 tisic a vice a rict dam ti to za pul roku...a prej at si pro to pridou rodice :D rodice nemaj cas mi chodit do skoly za ucou aby jim dala moje pspcko ktery sem si koupil za moje penize ktery sem si vydelal...a to nemluvim o tom ze mam 18 a sem plnoletej.....

----------------------

plnoletej nejsem az za 5 mesicu :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Administrators
chtel sem se zeptat jestli ma pravo ucitel zabavit pspcko nebo nakou drazsi vec treba na pul roku .... podle me to je kravina ...nema na to pravo nikdo abavit mi vec v cene 6 tisic a vice a rict dam ti to za pul roku...a prej at si pro to pridou rodice :D rodice nemaj cas mi chodit do skoly za ucou aby jim dala moje pspcko ktery sem si koupil za moje penize ktery sem si vydelal...a to nemluvim o tom ze mam 18 a sem plnoletej.....

----------------------

plnoletej nejsem az za 5 mesicu :D

nejsem zadnej pravnik, ale ja si myslim ze:

Ucitelka ti nemuze zabavit zadnou vec (jednoduse ji reknes ze ji davat nic nebudes, otazka jestli si chces delat problemy).

Odkaz ke komentáři

ja ani rezpect mit nemuzu..kdyz se ke me vali to krasne vypracovany svalnaty telo nasi tridni..kdyz se kouknu na to brisko co vypada jak zachrany kruh, tak mam co delat, abych se nezacal smat..celkovym dojmem na nas pusbi jako slusne vypaseny hrošík..a to nemluvim jen o nasi tridni takovych tam mame vic :D :lol:

Odkaz ke komentáři

Guest PAINkillerCZE

jj ja slusne pozadam a ona : nemas to mit ja to fakt neminim poslouchat a nemam na to cas...neodmlouvej...ja reknu : ja neodmlouvam jen vam rikam ze....ucitelka : me nezajima co rikas proste to nechcu slylset....atd

Odkaz ke komentáři

..jak maly deti :lol:

..tvrdite, ze nema pravo vam to zabavit, ptz to nema povoleno ve skolnim rade...

...ale zaroven vy porusujete skolni rad, ptz tam urcite je neco jako "zakazuje se nosit nebo pouzivat veci, ktere nesouvisi s vyukou nebo vyucovanim"..neco takovyho tam urcite bude :wink:

..kazdopadne ste urcite strasny drsnaci a na profesory si strasne vyskakujete.. :)

..ja bejt ucitel tak bych byl jak Igor Hnizdo a rezal bych vas od rana do vecera, ale asi bych s timhle pristupem ve skolstvi moc dlouho nevydrzel...

..jinak to ale nejde, ptz na dnesni mladez nic neplati - sou to zdivoceli sigri a grazlove :twisted:

..ale pokud muzu radit, tak se s ucitelama do sporu moc nedavejte...

..bohuzel ve skole (zadne ani na zakladce, stredni a bohuzel casto i na vejsce) neni student s profesorem rovnocenej hrac a muze vas potopit jenom protoze mu neodsouhlasite, ze 1+1 sou 3...ptz ucitel ma vzdycky pravdu :twisted:

Odkaz ke komentáři

..jak maly deti :lol:

..tvrdite, ze nema pravo vam to zabavit, ptz to nema povoleno ve skolnim rade...

...ale zaroven vy porusujete skolni rad, ptz tam urcite je neco jako "zakazuje se nosit nebo pouzivat veci, ktere nesouvisi s vyukou nebo vyucovanim"..neco takovyho tam urcite bude :wink:

..kazdopadne ste urcite strasny drsnaci a na profesory si strasne vyskakujete.. :)

..ja bejt ucitel tak bych byl jak Igor Hnizdo a rezal bych vas od rana do vecera, ale asi bych s timhle pristupem ve skolstvi moc dlouho nevydrzel...

..jinak to ale nejde, ptz na dnesni mladez nic neplati - sou to zdivoceli sigri a grazlove :twisted:

..ale pokud muzu radit, tak se s ucitelama do sporu moc nedavejte...

..bohuzel ve skole (zadne ani na zakladce, stredni a bohuzel casto i na vejsce) neni student s profesorem rovnocenej hrac a muze vas potopit jenom protoze mu neodsouhlasite, ze 1+1 sou 3...ptz ucitel ma vzdycky pravdu :twisted:

taky si takovej byl :D :D..ale jo mas v tomhle pravdu..

Odkaz ke komentáři

Ve skolnim radu se pise ze nemate nosit veci drazzsi nez 2000,- myslim, nebo nejak tak okolo. Krom toho je napsany ze je pri hodine zakazany mit pustenou veskerou osobni elektroniku, coz znamena mobil, PSP, discman, prehravac MP3...

Takze pokud vas nacapa, musi vam to sebrat, ale na konci hodiny zase vratit....Ctete skolni rad, to mate z toho ze na zacatku roku kdyz se to cte, tak vsichni chrapete.....

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu