Jeekey Odesláno Květen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2015 PSN: Jeekey21 Ahoj, jsem z Prahy a kdo chce si mě přidejte čim víc tim líp, aspon bude víc srandy. Hry: Aktivně Zaklínač, pak občas Bloodborne, Diablo, Driveclub... jinak jich mam asi 10 +- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
File_docx Odesláno Červen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2015 ahoj jsem z Ústí, hraju po večerech, teď hlavně destiny. hry: destiny, bf4, FIFA 15, gta5, ac unity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nittros Odesláno Červen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2015 PSN:Nittrosek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trinky Odesláno Červen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2015 ID: trink90 HRY : GTA 5 , UFC , Battlefield Hardline . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chucky_cz Odesláno Červen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2015 ID: Chucky_cz Hry: battlefield 4, battlefield hardline, wolfenstein Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tsedly Odesláno Červen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2015 (upraveno) ID:tsedlycz HRY:Zaklinac 3 , Driveclub ,TLOU,fallout 4,battlefield 4,Plans vs Zombies GW,Tom Clancy¨s The division Upraveno Listopad 19, 2016 uživatelem tsedly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macko Naut Odesláno Červen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2015 (upraveno) ID: Mackonaut games MPin : GTA V, TLOU, DL, NHL 15, BF4, games MPout : W3, Metro, TR, WD Upraveno Červen 29, 2015 uživatelem Macko Naut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Červen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2015 ID: Jayshee Hry: Dark Souls 2 SOFS, TLOU, GTA V, Battlefield 4 V budoucnu doufám, že řada her přibude. Online zatím nehraju, nepořizoval jsem si PS+, ale mám v plánu hrát BF4 a nejspíš i GTA heisty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theAlah Odesláno Červenec 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2015 ID: theAlah Hry: Helldivers, NHL 15, Driveclub, Killzone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gucci Odesláno Červenec 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2015 ID: Lukynnets Hledám na hraní do party hráče na Battlefield 4 - začátečník Fifa 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skystoure00 Odesláno Červenec 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2015 PSN: Skystoure !!!!HLEDÁM SPOLUHRÁČE NA ESO: TAMRIEL UNLIMITED!!!! Ahoj, jsem ze Zlína, přidávejte si mě každý, snažím se hrát co nejvíc co-op, multiplayer Hry: Destiny, CoD: AW, Witcher 3, Fifa 14, TLOU, LBP3, !!!!!The elder scrolls online!!!!! a PS+ hry od Listopadu 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaduCZ Odesláno Červenec 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2015 PSN: Skystoure !!!!HLEDÁM SPOLUHRÁČE NA ESO: TAMRIEL UNLIMITED!!!!Ahoj, jsem ze Zlína, přidávejte si mě každý, snažím se hrát co nejvíc co-op, multiplayer Hry: Destiny, CoD: AW, Witcher 3, Fifa 14, TLOU, LBP3, !!!!!The elder scrolls online!!!!! a PS+ hry od Listopadu 2014 Ahoj, zahrál bych s tebou Destiny, kolik ti je? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaduCZ Odesláno Červenec 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2015 Shumanic20GTA V, Destiny, Killzone Ahoj, zahrál bych s tebou GTA V a Destiny, kolik ti je? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaduCZ Odesláno Červenec 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2015 ID: DaduCZE HRY: The Last Of Us, Drive Club, Little Big Planet, Destiny, GTA V, PLÁNUJI: No man´s sky, Uncharted 4, Fallout 4, Star Wars : Battlefront atd. popřípadě jsem schopen si koupit různé další hry na doporučení :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Červenec 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2015 ID: Zelvak23 Hry: Destini, TESO, Diablo, GTA V, Rocket League, Planetside2, Battlefiled4 kdyztak jen napiste do zadosti zkratku hry dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Červenec 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2015 ID: Romikli Hry: Far Cry 4, Zaklinac 3, Bloodborne, The Order: 1886 Planuji: Destiny, Fifa 16, NHL 16, GTA V Jinak stale frcim i PS3, kdyby nekdo chtel zahrat...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bendama Odesláno Červenec 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2015 ID: CZduffman Hry:Killzone, The Last Of Us, NHL 15, Middle Earth Shadow of Mordor, inFamous plánuji: BF Hardline, LBP 3 , Call of Duty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trinky Odesláno Červenec 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2015 ID : Trink90 Hry: Ufc, Gta5, Battlefield Hardline Planuji: Mortal Kombat X , Fifa 15 , Far Cry 4 , Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trinky Odesláno Červenec 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2015 Jestli budes chtit nekdy zaparit :-) ID : Trink90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Hermes Herman Odesláno Červenec 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2015 (upraveno) Třebíč Nick: hermes363 Hry: gta v, the Last of US remastered, project cars, dying Light, zaklínač 3, driveclub, knack, far cry 4, alien isolation, minecraft, the crew Upraveno Srpen 3, 2015 uživatelem Patrik Hermes Herman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaok Odesláno Srpen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2015 ID : vaok-cze hry FIFA15 Batman Morttal Kombat X Evolve the las of Us the crew Bloodborne Zaklinac 3 Payday2 GOW3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Srpen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2015 ID: Luka8102 hry: NHL (čekání na 16), MGS:TPP věk pro spoluhráče: 25+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bauch Odesláno Srpen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2015 (upraveno) ID: DartVaderCZ Hry:zaklínač 3, driveclub, far cry 4,CoD:AW( s brachou hrajeme online CoD kdo chce muze hrat s nama sice nam to moc nejde ale nevadi :D) Upraveno Srpen 17, 2015 uživatelem bauch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armag3d0n Odesláno Srpen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2015 ID: Armag3d0n6891 hry: zaklínač 3, bloodborne. TLOU, LBP 3, Lego marvel, Infamous second son, wolfenstein, diablo 3 ROS, destiny trial (zatím), driverclub ps+, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hurtík Odesláno Srpen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2015 ID: Darkdeath04 Na multák sháním schopné ( :D ) lidi na Planetside 2, Warthunder ground forces a do budoucna Star wars, MGS, APB reloaded... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.