Bonny_boy Odesláno Listopad 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2015 (upraveno) dame FIfa 16 ok ? jsem začatečnik !!!! :) Upraveno Listopad 17, 2015 uživatelem Bonny_boy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellercz Odesláno Listopad 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2015 SynysterrrCZ Fifa 16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tachoinfo Odesláno Listopad 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2015 (upraveno) Nick: Tachoinfo GTA5, Call of Duty : Black Ops III alespoň prozatím. Od prosince, přechod z PS3 na PS4, zatím jsem provedl jen registraci nové konzole a stažení her. :-) PSN mám společný se synem, dětské hry nehraji. Jen jsou v mém účtu jeho trofeje a přátelé. Upraveno Listopad 18, 2015 uživatelem Tachoinfo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Listopad 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2015 Táááák Battlefront !!! Přidejte si mě !!! :D Včera jsem potkal čecha ale nevím jak ve hře poslat žádost :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tachoinfo Odesláno Listopad 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2015 Ahoj, co vše hraješ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Listopad 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2015 Jestli je to reakce na mě, tak momentálně hraju Battlefront,The Crew a Watch Dogs. Do budoucna PvZ GW 2 a The Division. PSN : BioToXx23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pineappledrew Odesláno Listopad 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2015 (upraveno) Zdravim, hledám spoluhráče na Destiny, SW: Battlefront a Helldivers a pozdĕji samozřejmě i na další. Je mi 25 let a PSko mám cca tři tejdny, takže nehledám žádný tryhardy, ale lidi co se u toho dokážou a budou bavit. V podstatě bych rád udělal partu cca +-pěti lidí ve věku 20+, kteří by spolu stabilně hráli. Kdo by měl zájem zkusit ať se ozve na PSN: pineappledrew EDIT: Mikrofon je samozřejmě nutnost. Upraveno Listopad 20, 2015 uživatelem pineappledrew Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spatty Odesláno Listopad 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2015 Zdar, nedávno jsem si pořídil PS4 tak hledám spoluhráče. Teď dost hraju Zaklínače ale tam na co-op asi nic není :D Jinak hraju Driveclub a Warthunder tanky, později možná WoT. 25 let starej Chrudimák, PSN : Spatty77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bednas Odesláno Listopad 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2015 Ahoj sháním spoluhráče na Drive Club PS4 mám pár dní takže začínám PSN : Bednas ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Listopad 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2015 ID: Leadman1987 Battlefield 4 , drive club , project cars, ufc, far cry 4 , Uncharted , metal gear solid V , War thunder , Metro: last light redux , přijdete si mě a do zprávy napište console forum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jostrih Odesláno Listopad 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2015 ID: jostrih Zatim jenom driveclub. PS4 dnes dorazila. Uvidime co nabidme Black Friday ;-) ale planuju The crew, GTA5, Zaklinac, atd. No a samozrejme ps+ hry. Tak si me smelo pridajte. Vek 25+, at to ma nejakou uroven ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra_CZ Odesláno Listopad 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2015 Cau a co by jsi rikal na Destiny ? Prave ho nabizi za slousnou cenu za necelych 1200. Z 1800 stovek krasna cena ;). Jinak bych ti urcite rad poradil a pomohl se zacatky v Destiny pokud budes chtit. Zaroven je tam tedka specialni ukol ktery kdyz spolu splnime budes mit limotovane odmeny. Jak rikam pokud chces kup si Destiny ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hnzL Odesláno Listopad 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2015 Moje psn id je hnzlcz , hraju nhl16,ufc,gta5 a rocket league... Nemam s kym hrat tak kdyby se nekdo nudil tak pridavejte [emoji4] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trinky Odesláno Listopad 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2015 ID - trink90 Hledam kolegy na .. Battlefield Hardline, Gta 5, Nhl 15, Fifa 15, Driveclub , Wrc 5 , Ufc , Mortal Kombat X . Planuju... Farming simulator 16 , Rainbow six siege ... :-) Pridejte si mne a urcite spolu neco zahrajem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neilz Odesláno Prosinec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2015 ID - neilzbellic zatim mam infamous first light ale pribude driveclub a dalsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarin123 Odesláno Prosinec 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2015 Moje PSN -Jarin1987 - hraju NHL 16, Dying Light, Zaklínač 3, Little big planet 3, Destiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czert82 Odesláno Prosinec 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2015 (upraveno) Moje ID je Czert82, hraju hlavně FPS teď SW Battlefront a tak nějak i jiný věci. Nemám zatím skoro nikoho v přátelích a budu rád za každýho s kým budu moct někdy něco dát. Tak si mě můžete přidat. Právě objevuji SW battlefront taky klidně si mě přidej jsem tam jako Czert82 Upraveno Prosinec 4, 2015 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HAL 9000 Odesláno Prosinec 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2015 ID: Nesportovec aktuálně hraju Driveclub, Rocket League, Destiny, Borderlands: The Handsome Collection Budu rád, když si mě přidáte. :) [h=3][/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traabant Odesláno Prosinec 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2015 ID: Traabant Někdo na Sw: battlefront, bf4, rocket league a tunu ps+ her? Klidně přidávejte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Prosinec 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2015 PSN: lukas11351 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jadovak Odesláno Prosinec 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2015 PSN ID: Jadovak55 Teďka jenom a jenom CoD BO3!! Po vánocích přibude GTA 5. Přidejte si mě a můžeme zahrát codka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Prosinec 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2015 ID: chrastik420 Přidejte zatím jenom drive club,AC:syndicate, záklinač , ale přibudou BOIII a fifa 16. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2015 PSN: GameEsCZ SW: Battlefront, NHL 16 za pár dní,... rozšiřuju pomalu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Prosinec 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2015 (upraveno) ID: DarthFellini Hry: elder scrolls online, helldivers ... časem Battlefront, division atd.. PS+ samozrejme mám Upraveno Únor 21, 2016 uživatelem kennysek Edit her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michols14 Odesláno Prosinec 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2015 (upraveno) ID:michols14 The last of us,Minecraft,Nhl 2015..p.s.NHL jestli někdo hraje? Upraveno Prosinec 22, 2015 uživatelem michols14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.