Rathek Odesláno Únor 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2016 Zdravím, pořídil jsem Dying light Enhanced edici, jsem skoro na začátku (nějakých 11% dohráno) a rád bych zahrál s někým v kooperaci, najde se někdo na pravidelné večerní paření? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rop297 Odesláno Únor 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2016 ID: paul_cz999 vlastním od 24.12.2015 hry:gta 5,fifa 16,nba 2k16,driveclub,zaklínač 3 zatím ve friend listu nikoho nemám, takže přidávejte :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Březen 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2016 Tak aktualizuji : BioToXx23 Momentálně jedu naplno Diablo 3 a PvZ GW2 ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davey22 Odesláno Březen 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2016 DaveyFCB86 hry fifa16, driveclub,zaklinac 3 do budoucna division,diablo,MGS phantom pain,uncharted 4. Budu rad pokud si me pridate zatim nemam skym hrat. Jinak jsem rozumny hrac vek 29:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pineappledrew Odesláno Březen 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2016 Zdravim, hledám hráče na The Division, momentálně mám jen lvl5, ale pořád to stoupá a plánuju hrát celej den. Věk 20+ a samozřejmě mikrofon. PSN: pineappledrew Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MexsOne Odesláno Březen 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2016 Aktualizace: PSN: MexsCZ Hry: The Division Přidejte si mě. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi.jarda Odesláno Březen 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2016 Division Joudelin Trpelivej 32. Hraju když žena nemá ordinaci :)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Březen 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2016 SMITE !!! Hledám hráče na ranked tým a na občasnou arenu nebo conquest BioToXx23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abyss Odesláno Březen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2016 neo_cortexCZ PSko mám od března, hraju Uncharted Collection a KZ, po síti Warframe a PES16. Do budoucna Trackmania Turbo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zower Odesláno Duben 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2016 Z0wer_nx5 Hledam nekoho na destiny ttk raidy a hru v parte, do zadosti napiste console forum light 280+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skystoure00 Odesláno Květen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2016 PSN: Skystoure Ahoj, hraju především MP, ale samozřejmě i SP, ale jen ty lepší Battlefield 4, Hardline, Bloodborne, CoD Black ops 3, GTA V, Rainbow six, The Division, Uncharted collection, GoW 3 remastered, Far cry4, Primal, Payday 2 do budoucna U4, Doom určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans999 Odesláno Květen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2016 (upraveno) PSN: hans999_cz Hraju online: GTA 5, The Division Další online hry: WoT, Rocket League, Tomb Raider, Tropico 5, Plants vs Zombie GW1, Helldivers a další PS+ hry od listopadu 2014. Primárně hraju hlavně GTA 5 a The Division. GTA 5: Hraju hlavně Heisty a Online mise + blbnutí ve worldu. The Division: Hraju teprve chvíli, pár dní. Hledám začínající hráče, kteří by hráli se mnou. Není problém se domluvit i na jiné hře a zahrát něco jiného. Klidně si mě přidejte. Hraju skoro každý den, převážně k večeru, a taky o víkendech, a to podle času a počasí. :-) Upraveno Květen 11, 2016 uživatelem hans999 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHERESKILL Odesláno Červen 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2016 dex_cz hledam hrace na division mam level 25 a DZ 11( pro tu hledam taky hrace) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revo933 Odesláno Červen 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2016 Mozte si ma pridat: revo9333 Zatial mam: GTA V, NFS 215, Fifa 2015, BF4 Planujem: cokolvek co odporucite a bude tam dobra SK/CZ komunita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wor3ch Odesláno Červenec 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2016 hledam rozumny hrace s mikrofonem na gta online, pridejte si me PS4 - w0r3ch_ps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Srpen 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2016 zdar fšeci....................strejda999 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NICOTINEczech Odesláno Srpen 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2016 ID: NICOTINEczech !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NHL 16 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rayman Legends; Fifa15; Battlefield 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zac.je.toho.loket Odesláno Srpen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2016 někdo na NBA, NHL, FIFA (PES)? hlavne na podzim a dlouhe zimni vecery ID: zacjetoholoket Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turbo4fun Odesláno Září 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2016 ID: Turbo4play-CZ HRY: FIFA 16, NHL 16, Battlefield 1, Battlefield 4, Tricky Towers Hledám lidi hlavně na fifu (hraju hlavně seasons) . Klidně bych hrál i SEASONS 2V2. Tak si mě přidejte . Hrával jsem hodně na kompu (14,15,16) Jinač NHLKO sem tam, večer si dám někdy online 1V1. Spíš takové amatérské hraní. Battlefield 4 - mam velký problém se zaměřováním. PS4 mám teprve od půlky srpna. Battlefield 1 se mi zdá o dost lehčí Existuje tady nějaká liga ve FIFĚ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Září 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2016 ID: LUKYNOfyi MP / COOP / sbírání trofejí: Borderlands: The Pre-Sequel, Borderlands 2, Broforce, CoD: Advanced Warfare (exo survival), The Division (DLC), Rocket League, Diablo III, DriveClub, Lara Croft and the Temple of Osiris, Dead Nation: Apocalypse Edition, Saints Row: Gat Out of Hell, Helldivers, SW Battlefront, Battlefield Hardline, Killzone Shadow Fall V budoucnu: Call of Duty: Modern Warfare Remastered, Call of Duty: Infinite Warfare (zombie mod), Rise of the Tomb Raider Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamekCZ Odesláno Září 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2016 Ahoj, přidejte si mě. Nedávno jsem koupil ps4 Hry: zatím jen GTA a Last of Us ID: Adamekcz1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skystoure420 Odesláno Říjen 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2016 ID: Skystoure Hry: Overwatch, Battlefield 4 Battlefield Hardline, GTA V, Payday 2, Borderlands 2, NFS Rivals, Rainbow six siege, SW Battlefront, Doom, MGS 5, Sebastian Loeb Rallye Evo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SamsCZ Odesláno Říjen 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2016 ID: SamsCZ Hry: FarCry4, NHL17, Driveclub, World of tanks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tsedly Odesláno Listopad 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2016 ID:tsedlycz HRY:Zaklinac 3 , Driveclub ,TLOU,fallout 4,battlefield 4,Plans vs Zombies GW,Tom Clancy¨s The division Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bzumbzum Odesláno Listopad 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2016 ID: Blackdunken HRY: Battlefield 1, Star Wars: Battlefront Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.