Tomino85SVK Odesláno Listopad 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2016 TomSvk30 Ps4 som kúpil len nedávno.Hravam COD:Infinite warfare.V blízkej dobe Fifu 17. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zakk Odesláno Listopad 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2016 Shanim někoho kdo mě píchne s trofejí v Sebastien loeb rally Evo. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerseyJazz Odesláno Prosinec 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2016 Na ps4 jsem přešel před 14ti dny hry teprve sháním ID:Mates36 HRY:uncharted 4,killzone 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Prosinec 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2016 Čau lidi, hledám lidi se kterými bych si zahrál nový COD i tu remaster ... Přidejte si mě na PS.... Leadman1987 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonarie Odesláno Prosinec 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2016 Ahoj, tak už jsem taky vlastníkem Ps4. Přidejte si mě, zatím hraji dark souls 3 a battlefield 1. Až dohraju dark tak se chystám na division Díky ID : Bonarie81 Jo a jsem ročník 81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snakez Odesláno Leden 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2017 ID : Snakez-PS Hry : WoT, Driveclub.. (na cestě mám este Zaklínač 3, Uncharted všechny díly a Diablo 3. Doma je zatím 3 dny, takže hry musím pomalu dokoupit... Steam účet z PC to nebere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goblinN82 Odesláno Leden 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2017 Ahoj, od vánoc taky vlastním Slimáka Hry mám zatím U4, Driveclub, TLOU, Ratchet and Clanc ale časem přibudou. ID: G0bl1ner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekS Odesláno Leden 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2017 Též jsem vlastníkem slimáka: ID: VitekStuller Hry: Dragon Age: Inquisition, Tour De France 2016, Nights of Azure, The Witch and the Hundred Knight Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hondocka Odesláno Leden 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2017 Ahoj ID:Hondocka hry zatim driveclub ,destiny ,uncharted 4,the last of us,cod aw pridejte si me kdo chcete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Odesláno Leden 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2017 ID: MatysanekCZ Hry: Driveclub, The Crew, FIFA 16 Hraji příležitostně. Relax. V Driveclubu mám "Czech pitstop" tym a uvítám nové členy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volume Odesláno Leden 19, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2017 Ps4 slim ID Volume997 AC Syndicate/Unity, Far Cry Primal, Wolfenstein new order, Metal gear solid: Ground zeroes, God of War 3 Remaster.. budu kupovat Ratchet & Clank, The Last of Us, DriveClub, Killing floor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Leden 19, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2017 PS4 Slim už je doma. Přecházím z Xboxu, jelikož většina přátel má PS4, tak jsem byl částečně donucen přejít. ID: FakinLaus Hry: Uncharted 4, Driveclub, The Order 1886, Handball 16, NHL 17 a 16. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Leden 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2017 ID: LUKYNOfyi HRY: Dying Light Enhanced Edition, Star Wars Battlefront (vlastním všechna DLC), Borderlands Handsome Collection, Call of Duty Infinite Warfare - Zombies from Spaceland (rád bych už dodělal ten proklatej easter egg), Rise of the Tomb Raider - coop režim, Rocket League, Uncharted 4 - Survival režim, Broforce, Guacamelee, Diablo III (bounties, levelování postav), Dead Nation: Apocalypse Edition, Lara Croft and the Temple of Osiris, Resogun. Sbírám trofky a miluju coop. Momentálně hrajeme s kamarádem Dying Light EE ve dvou, rádi do hry uvítáme další tváře Za sebe pak rád zahraju v coopu výše zmíněné hry s orientací na to dohrát a sesbírat co možná nejvíc všeho možného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDzacovsky Odesláno Leden 24, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2017 ID: JDzacovsky, PS4 Slim od Ledna. Hry: hraju aktivně multiplayer v TLOU Remastered (na PS3 jsem mel LV cca 700) a začínám ještě s R6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iTomeas Odesláno Leden 24, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2017 ID: CzechHawk93 Hry: SW Battlefront (+DLC) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eDrak Odesláno Leden 25, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2017 ID: MKey_CZ Hry: DOOM 4, Battlefield 4, Need for Speed 2016, a další... Pokud máte zájem můžete se mě přidat budu rád, momentálně nemám žádné aktivní přátelé na PSN, což je škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aranelka Odesláno Leden 27, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2017 ID Aranelka hry na PS4 : převážně ted hraju Bf4 nejsem v tom moc dobrá ale chci se hlavně bavit :-) jinak mám i Bf1 , The Division, Rainbow six siege Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix Odesláno Leden 31, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2017 ID: Drex_421Moc her na PS 4 zatim nemam, ale brzo jich par dokoupim. Budu rad, kdyz si me pridate.MP Hry: Paragon, Chivalry, KZ Shadowfall, Payday 2, SW Battlefront, Helldivers, RS Siege, Destiny, Mortal Kombat XL, FIFA 17, Rigs, LittleBigPlanet 3, Dont Starve Together, Overcooked Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa1468628178 Odesláno Únor 12, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2017 Zdarec kdyby chtel nekdo zahrat GTA online tak at si me prida. Vek 24 let PSN: Vasabic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
en_Happy Odesláno Únor 12, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2017 ID : enHappy Nejsem zde uplny parmen ale pro rekreační hrani idealni Hrají Last of us , Fifu 17 , Paragon , Project Cars , Uncharted 4 , Driver Club , Ride a dalsi ... nemám žádne zatim ps4 přátele na hrani takze se vždy někdo hodí at už pokec ci nejake to hraní by nebylo na škodu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr_Agony Odesláno Únor 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2017 ID: AgonyMaker Od začátku týdne mám PS4 slimáka a pomalu se na něj začnu přesouvat (do začátku týdne jsem byl čistě PC gamer) Aktuální hry: Uncharted 4, Tomb Raider Definitive, The Last of Us, Dying Light - FEE, Driveclub a Dragon Age: Inquisition, Sniper Elite III, GTA V. Ročník: 84 Velikost bot: 43 (podle výrobce obuvi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dddpepa Odesláno Únor 24, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2017 ID: dddpepa Ročník 79 Aktuálně hraju For Honor. Baví mě střílečky a hry ve stylu Uncharted, Tomb Raider, The Division. Rád zahraju coop mod. Když by byl zájem něco zahrát a bavilo by mě to tak nemám problém dokoupit cokoliv. Nyní hraji příležitostně, nejvíc období podzim - jaro. Nejraději bych někoho podobného věku... + - 8let. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LamikCZE Odesláno Březen 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2017 ID: LamikCZE HRY: FIFA 17, NHL 17, Driveclub, Battlefield 4, Zaklínač 3 Divoký hon GOTY, Uncharted 4: A Thief´s End Hraji na PS4 Slim, nejsem žádný pařan, ročník 88. Přezdívka vypovídá o herních kvalitách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butragena Odesláno Březen 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2017 ID : Butragena Hry: Fifa 2017, Drive club, Gta V, Farming simulator 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghost Odesláno Březen 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2017 ID: jakubsmejda ročník 76 (tedy skoro dědek) Playstation jsem měl od jedničky.Momentálně vlastním měsíc PS4 PRO. Hraji většinou to,co je novější.Kdo chce,ať si mě přidá klidně do přátel.Tam uvidíte,co zrovinka hraji , takže při společné hře nemám problém si zahrát s kýmkoli. PSkem se bavím,ale moc nejsem ten pravý pařmen,který u toho sedí NON-STOP. Ale když už u toho sedím,tak proč si s někým něco nezahrát. ;) Aranelka reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.