Sector Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Ahoj lidi, jak se da stahnou ta hra zdarma z akce Game with Gold? Mam golda, a kdyz dam stahnout tak mi to tam furt pise ze nemam vedenou kreditku, at zmenim nastaveni. Je tedy ta hra zadarmo? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Prosinec 4, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Stahuje se úplně normálně, zapnu Xko, najedu do nabídky kde je Gold hra, potvrdím a stahuju, žádnou kreditku jsem nikdy nezadával a ani ji po mně nikdo nechtěl! U hry když ji chceš stáhnout to píše cenu, pokud máš Gold účet je tam napsáno free! Teď je zadara Gears of War I Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Sector
Ahoj lidi, jak se da stahnou ta hra zdarma z akce Game with Gold? Mam golda, a kdyz dam stahnout tak mi to tam furt pise ze nemam vedenou kreditku, at zmenim nastaveni. Je tedy ta hra zadarmo? Diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.