dopitapetr Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Konečně jsme se na PS Vitě dočkali vydání těchto dvou povedených her. flOw je dokonce úplně ZADARMO:wohow: Jak se vám líbí tyto dvě hry na PS Vitě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 kde je zadarmo? Neměl jsi ho už koupený na ps3? podporuje totiž cross-buy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karliczek Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Mě to ukazuje 215Kč jak jedna tak druhá ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Prosinec 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Koupeny to mám, ale na web ps store mi to ukazovalo Free. Tak to se omlovám.:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.