Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

jak koupi hru na storu?


Lukass02

Otázka

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

S platbou kartou nemám zkušenost, nicméně doporučil bych si založit účet zde: http://www.paypalcz.cz/ potažmo https://www.paypal.com/cz/mrb/pal=XJWY459HEHR5A (není v češtině pokud vím) a pro platby ve storu používat PayPal, který mohu potvrdit, že funguje. Účet PayPal má i jiné výhody co se týče plateb "online", takže nic proti ničemu. Pár minut na registraci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

nikdy jsem prez paypal nepltil udelal jsem si registraci chtel jsem pridat kartu a napsalo mi to tohle: Banka, která vydala kartu neschválila tuto transakci. Prosím, obraťte se na oddělení issuer.s karty zákaznický servis, pokud máte nějaké otázky. Nebo můžete přidat jinou kartu nyní pokračovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Osobně používám VISA Electron a peníze si na PayPal nepřevádím. Pokud vím, některé karty se musí napřed "odblokovat" (zavoláš se nebo se zajdeš do banky a řekneš jim, že s kartou potřebuješ platit na netu .. ), ale přesně si nepamatuju jak jsem k tomu před lety došel. Nicméně to řeš s bankou. Kartu mám obyčejnou, debetní, účet taky, u České Spořitelny. Mělo by to fungovat i jinde.

Můžu se jít podívat, ale pokud si pamatuju, tak prostě přidáš "payment method/option" k svýmu účtu XBL buď z konzole nebo http://www.xbox.com/cs-CZ/ a to je vše. Stejně tak jako bys přidával kartu přidáš (účet) PayPal. Pokud by ti to nefungovalo, dej vědět a půjdu se podívat jak to tam mám.

edit: http://support.xbox.com/cs-CZ/billing/manage-payment-options/add-xbox-live-payment-option

a následující: http://support.xbox.com/cs-CZ/billing/manage-payment-options/use-paypal

Zajímavý je, že Česká Republika tam není, ale mně to funguje. Možná .. z nějakého důvodu mám v "billing address" (fakturační adresa) na XBox One PSČ (vymyšlený) z UK, i když ulice je z Česka. Jak jsem řekl, pokud bys to nezprovoznil půjdu se podívat popřípadě přidám screen shot.

Upraveno uživatelem tuco
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak jsem se díval jak to mám na konzoli a vskutku tam nevidím možnost účet PayPal přidat, jen kreditku, i přesto, že tam PayPal jako "payment method" mám (účet je přenesený z 360). Zkus tam prostě zadat kartu a dej tam adresu v Anglii .. nemáš co ztratit. Zkus to na konzoli i na webu, změnit adresu, přidat způsob platby, nebo jak popsáno zde: http://support.xbox.com/cs-CZ/billing/manage-payment-options/add-xbox-live-payment-option .. z konzole 360: Pokud chcete v rámci služby Xbox Live používat účet PayPal, vyberte možnost Add PayPal. Jinak ti asi nepomůžu.

edit: Při samotným placení, ve storu, dá ti to možnost zaplatit pomocí PayPal? Zvolte možnost ZAPLATIT pomocí služby PayPal. Postupujte podle pokynů a přidejte existující účet PayPal nebo vytvořte nový. (Platí pouze pro Xbox.) - http://support.xbox.com/cs-CZ/billing/manage-payment-options/add-xbox-live-payment-option

Upraveno uživatelem tuco
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Doporučuji jít na US store protože hry vychází na levněji vůči kurzu koruny na dolary.Např na UK storu stoji Forza 5 cca 1600Kč(49,9Liber) a na US storu stojí 1200Kč (59,9Dolaru) a aktualní kurz je 20Kč/Dolar a 32Kč/Libru.Nemusíte ani měnit účet stačí jen přehodit Locale v konzoli

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu