saguaro85 Odesláno Prosinec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2013 Ahoj, uvazuju, ze bych partnerovi k vanocum koupila nejakou herni konzoli a nevim, jakou, prosim o radu a zkusenosti, pro co se rozhodnout. Nejdriv jsem uvazovala o necem do ruky, tedy PSP portable nebo tak neco, ale pak jsem si rekla, ze lepsi by bylo neco, kde jsou pohybove aktivity, jako na xbox s kinnectem a nebo Nintendo WII, popripade WII U. Co z toho mi doporucite? Nebo klidne i jinou konzoli. Podminkou je, aby byl siroky vyber her a aby to slo (nejlepe pres pc) flashnout, respektive aby tam fungovaly i stazene hry (snad zde nikoho nepohorsim). U xboxu jsem slysela, ze udajne flashnout jde pouze starsi verze, ktera uz se nova neprodava. Radeji bych nove - brala bych totiz na splatky, v hotovosti muzu dat max 2000 kc a co jsem tak koukala, tak xbox360 s kinnectem vyjde draz i na aukru :( Jsem absolutni laik, na konzolich nehraju, nevyznam se v nich, proto se obracim na vas, za doporuceni predem dekuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Prosinec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2013 Flash jak vy píšete jde udělat na všech xboxech které dnes prodavají ale jsou 2 druhy klasický flash mechaniky kde se vypalují DVD a muže se na live a pak je RGH kde se na live nemůže ale hry se vkladají přímo na hdd.U wii u jde fleshnout jenom ta cast kde se dají hrát hry pro wii a taky jenom s hdd.U xboxu je flash složíty a je potřeba mít vybavení u wii u ne ale bohužel jsi nezahrajete stažené hry pro wii u.Rozhodoval bych se podle toho co rádi hrajete jestli maria,zeldu atp. šel bych do wii popř wii u pokud ne tak xbox ale pokud chcete pohybovky tak jednoznačně něco od nintenda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saguaro85 Odesláno Prosinec 9, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Takže to by asi bylo lepsi na ta vypalovana cd ze? Nakolik je to slozite, zvladne si to clovek doma sam? Co jsem tak cetla, tak spis to budeme muset nekam poslat. U nintenda si nezahrajeme stazene? Tak to asi spis xbox? Pritel na tomhle nikdy nehral,nebo o tom nevim, doma to nemame. Hral na konzolich "do ruky" a tak nejak hraje vse. Hopsacky, strilecky, akcni, sportovni zavody. A popravde nevim, co z tech znacek by ho lakalo vic a zeptat se ho nemuzu, chci to jako darek :( Zase u toho xboxu by se asi vyradila cela rodina vcetne deti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saguaro85 Odesláno Prosinec 9, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Myslite, ze toto je dobra volba tedy? Aby me s tim neposlal nekam. Ten flash ale bude nutny, aby se vse nemuselo kupovat. http://www.alza.cz/microsoft-xbox-360-4gb-kinect-bundle-kinect-adventures-kinect-sports-season-2-d473815.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 (upraveno) To je slušná cena jinak jak jsem psal u wii u pouze hry na wii a u xboxu je podle lepší rgh pokud nechcete hrat po internetu a sama by jste to asi nezvládla cena se pohybuje kolem 1500kč.A na rgh se dají hrat i stahovatelné hry tzv XBLA a instalovat přídavky do her DLC co se tyce her tak asi bych bral xbox i když si maria nikde jinde nezahrajete nez na wii. (ps. používejte tlačítko edit) Upraveno Prosinec 9, 2013 uživatelem David32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saguaro85 Odesláno Prosinec 9, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Dekuji za rady :) Asi ho opravdu objednam. Co se flashnuti tyce, necham to pak na partnerovi, at se rozhodne, jaky si zvoli. A urcite zde sezene i nekoho, kdo by to udelal. Divala jsem se, ze je i xbox s vetsim diskem, ale ta cena je uz moc, skoro 8tis, tento bude muset stacit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Ten disk se dá potom kdykoliv přikoupit takže není problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saguaro85 Odesláno Prosinec 9, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Dekuji, ja na ten s vetsi pameti koukala, ale 8tis uz je na me moc :( Tech 6 taky není malo. Neudelam tedy chybu koupi? Jsem v tomhle nerozhodna :D Ale zase si rikam, ze zadny chlap, který si rad zapari nebude zklamany takovym darkem ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Pokud rad hraje jakykoliv typ her tak určitě zklamany nebude na výběr jsou jich stovky jinak v xboxech rozdíly nejsou jde jen o velikost hdd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saguaro85 Odesláno Prosinec 9, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Ok, díky :) Dostala jsem SZ, že na tomhle nejdou právě novinky nebo co, že je lepší si připlatit. No že má rád je slabé slovo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 ach... všechny hry na xbox jdou i na xboxu z roku 2007 jde jen o kapacitu pokud by to vyžadovala hra stačí připojit 16GB flash disk popř. casem koupit vetší hdd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saguaro85 Odesláno Prosinec 9, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 ok, díky :) Právě jsem to objednala :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.