Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

xbox 360 vs nintendo wii (u)


saguaro85

Recommended Posts

Ahoj,

uvazuju, ze bych partnerovi k vanocum koupila nejakou herni konzoli a nevim, jakou, prosim o radu a zkusenosti, pro co se rozhodnout.

Nejdriv jsem uvazovala o necem do ruky, tedy PSP portable nebo tak neco, ale pak jsem si rekla, ze lepsi by bylo neco, kde jsou pohybove aktivity, jako na xbox s kinnectem a nebo Nintendo WII, popripade WII U.

Co z toho mi doporucite? Nebo klidne i jinou konzoli. Podminkou je, aby byl siroky vyber her a aby to slo (nejlepe pres pc) flashnout, respektive aby tam fungovaly i stazene hry (snad zde nikoho nepohorsim).

U xboxu jsem slysela, ze udajne flashnout jde pouze starsi verze, ktera uz se nova neprodava. Radeji bych nove - brala bych totiz na splatky, v hotovosti muzu dat max 2000 kc a co jsem tak koukala, tak xbox360 s kinnectem vyjde draz i na aukru :(

Jsem absolutni laik, na konzolich nehraju, nevyznam se v nich, proto se obracim na vas, za doporuceni predem dekuji :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Flash jak vy píšete jde udělat na všech xboxech které dnes prodavají ale jsou 2 druhy klasický flash mechaniky kde se vypalují DVD a muže se na live a pak je RGH kde se na live nemůže ale hry se vkladají přímo na hdd.U wii u jde fleshnout jenom ta cast kde se dají hrát hry pro wii a taky jenom s hdd.U xboxu je flash složíty a je potřeba mít vybavení u wii u ne ale bohužel jsi nezahrajete stažené hry pro wii u.Rozhodoval bych se podle toho co rádi hrajete jestli maria,zeldu atp. šel bych do wii popř wii u pokud ne tak xbox ale pokud chcete pohybovky tak jednoznačně něco od nintenda

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže to by asi bylo lepsi na ta vypalovana cd ze? Nakolik je to slozite, zvladne si to clovek doma sam? Co jsem tak cetla, tak spis to budeme muset nekam poslat. U nintenda si nezahrajeme stazene? Tak to asi spis xbox?

Pritel na tomhle nikdy nehral,nebo o tom nevim, doma to nemame. Hral na konzolich "do ruky" a tak nejak hraje vse. Hopsacky, strilecky, akcni, sportovni zavody. A popravde nevim, co z tech znacek by ho lakalo vic a zeptat se ho nemuzu, chci to jako darek :( Zase u toho xboxu by se asi vyradila cela rodina vcetne deti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je slušná cena jinak jak jsem psal u wii u pouze hry na wii a u xboxu je podle lepší rgh pokud nechcete hrat po internetu a sama by jste to asi nezvládla cena se pohybuje kolem 1500kč.A na rgh se dají hrat i stahovatelné hry tzv XBLA a instalovat přídavky do her DLC co se tyce her tak asi bych bral xbox i když si maria nikde jinde nezahrajete nez na wii.

(ps. používejte tlačítko edit)

Upraveno uživatelem David32
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dekuji za rady :) Asi ho opravdu objednam. Co se flashnuti tyce, necham to pak na partnerovi, at se rozhodne, jaky si zvoli. A urcite zde sezene i nekoho, kdo by to udelal. Divala jsem se, ze je i xbox s vetsim diskem, ale ta cena je uz moc, skoro 8tis, tento bude muset stacit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu