Lukass02 Odesláno Prosinec 8, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2013 (upraveno) caute je mozny nak nastavit v xku one aby hral zvuk z her ve tech sluchatkach co k tomu jsou a ne jenom hlas z mikrofonu od jinejch hracu.... ???? Upraveno Prosinec 8, 2013 uživatelem Lukass02 Citovat
0 Čuřil Buřil Odesláno Leden 2, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2014 (upraveno) Bohuzel ne navic maji jen 1 reprak. Pro zvukove sluchatka musime pockat do unora na turtelbeach. Ale vydelsem videa kde to manasi urizli v puli kablu a napojili sve velke sluchatka ale nwm jestli jim to prehravalo i zvuky ze hry Upraveno Leden 2, 2014 uživatelem Čuřil Buřil Citovat
0 Zoombik Odesláno Duben 24, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2015 Připojím se dotazem k otevřenému tématu: lze pomocí Xbox One Headset adaptéru http://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-one/accessories/stereo-headset-adapter připojit LIBOVOLNÁ sluchátka s klasickým 3,5 mm audio jackem? Mám dost kvalitní sluchátka Creative SoundBlaster Tactic a rád bych je dále využíval. V popisu se totiž píše o "Xbox One kompatibilním headsetu", což mě trochu mate. Chatovat nepotřebuji, jde mi skutečně zejména o kvalitní a elegantní vyvedení herního zvuku, abych nemusel připojovat sluchátka přímo do TV... Citovat
0 honzAK1468628136 Odesláno Duben 24, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2015 Sluchatka Ti pujdou, ale pokud maji mikrofon tak na to bych se nespolehal..jedine odzkouset. Citovat
0 Zoombik Odesláno Duben 24, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2015 A nemůže být problém v tom, že v adaptéru je jack se 3 signály (levý, pravý, micro) a já mám na sluchátkách klasiku 3,5 mm (levý a pravý) a tedy jen 2 signály? Citovat
0 honzAK1468628136 Odesláno Duben 24, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2015 ne protoze ten jack ma danou specifikaci, a urcite L a P kanal bude muset bejt rozmistenej podle toho... Citovat
0 Raahk Odesláno Duben 26, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 26, 2015 Mám Tactic Sigma, zvuk ti půjde normálně :) Citovat
Otázka
Lukass02
caute je mozny nak nastavit v xku one aby hral zvuk z her ve tech sluchatkach co k tomu jsou a ne jenom hlas z mikrofonu od jinejch hracu.... ????
Upraveno uživatelem Lukass026 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.