Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Cinska kopie HTC One


YaCooB

Otázka

Zdravím,

mám technický problém, kolega si zakoupil kopii HTC One ze zahraničí, resp. z Číny, údajně přišel v nějaké 30% češtině, on nerozumí anglicky a rád by to hodil do češtiny se vším všudy. Mě se povedlo stáhnout do telefonu akorát MoreLocale2.apk (jelikož nefunguje ani Google Play) , tam jsem vybral češtinu, ale do češtiny se přepnuly asi dvě aplikace. Je tam údajně android 4.1, ale je očesaný a bez češtiny. Zkoušel jsem dát aktualizaci v Settings, ale píše, že mám aktuální systém a nejde aktualizovat. Můj dotaz je takový:

- dá se systém zazálohovat a pak úplně vymazat?

- dá se nahrát nový čistý android s plnou češtinou v novější verzi ?

Nekamenujte mě, jsem u androidu teprve chviličku a ano, hledal jsem přes forum, i přes google, i na anglických stránkách, ale našel jsem jen věci originálně týkajících se konkretních telefonů, ne z Číny.

Byl bych moc vděčný, kdyby mi někdo pomohl. Přesnější info o výrobci neumím najít, na krabici je napsano NO.I One, v menu je napsano Model Number A5ENZE. Víc po konkrétních dotazech doplním.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Aha, tak to neni moc potěšující zpráva, na XDA jsem taky jedním okem koukal, dokonce jsem psal i na forum na fb, kde maji nejakou ofiko stranku, ale zatim neodpovedeli. Jen je mi divne, ze na ostatni telefony treba pres Cyanogen jde zazalohovat system a nainstalovat jinou ROM, ale nikdy jsem to nedelal. Nefunguje ani Google Play a fakt nevim, co s tim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Což o to, můžeš zkusit stáhnout Cyanogen ROM a nahrát ji, ale nevím, co ti to udělá. Taky to může dopadnout tak, že ten telefon brickneš... Každá ROM, která je na XDA je použitelná jen pro ten telefon, pro kterej byla vytvořena a stáhnout nějakou pro HTC One a zkusit ji nahrát do té čínské kopie, tak to nevím, co to udělá, stejně tak, co udělá, když budeš chtít telefon odemknout přes ODIN.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

to je prave ono, ceho se bojim, ze se stane brick a ahoj... proto jsem se chtel na to poinformovat, jak telefon zazalohovat ( jakoze aktualni verzi androidu v nem ), zkusit do nej nahrat jiny android a v pripade problemu ho zas nahrat ze zalohy, tak jak se to dela treba kompu s Ghostem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu