tomy11 Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 caute mam kod k fife pre ultimate team dal som ho ale kde mam ten tym stahnut respektíve ako do dam do fifi??kod som zadal ale ten tym tam neviem najst diky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tuco Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 Jede někomu FIFA Ultimate Team? Mi to hlásí dvě věci: 1) chybu EAS FC 2) chybu FUT EA jsme kontaktoval 2x a nebyli schopni/ochotni mi říct v čem je problém, jen (teď cituji): Please be advised that issues like the one you encountered may take some time to resolve, so for the moment we are unable to give you a firm resolution time frame. a Just .. the second issue, connection to FUT and EAS FU. Shall I understand it that EA is aware of the problem, working on it, and there is nothing I can do at the moment but wait_ Aamir Yes EA is aware of it and they are solving this issue on top priority basis. Jede někomu FUT? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tuco Odesláno Leden 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2014 Ukázalo se, že závada byla na mé straně, tedy že jsem měl přístup k FUT a EAS FU blokován vlastním routerem. Detaily asi nejsou důležitý, nicméně pokud to někomu nejede možná stojí za to si zkontrolovat porty atd. Sice jsem si na to musel přijít sám, podpora EA mi ani po čtvrtém zkontaktování nepomohla a sice jsem se s něčím podobným na XBOX 360 nesetkal, ale .. už mi to konečně jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tomy11
caute mam kod k fife pre ultimate team dal som ho ale kde mam ten tym stahnut respektíve ako do dam do fifi??kod som zadal ale ten tym tam neviem najst diky za pomoc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.