Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Ps4 - kde ho koupit 13.12??

Otázka

Odesláno

Čau lidi:) nemáte někdo informace v jakých krámech bude PS4 13.12. volně k prodeji? Myslím obchody typu OKAY,Electroworld atd, jelikož v letáku na něj lákají,ale aby ho tam měli:roll:

Vím,že se dá sehnat na tom půnočním prodeji,ale tam se bohužel nedostanu kvůli práci, tak sháním jinou alternativu.

Potom mě ještě napadlo, jestli někdo z vás nemá více předobjednávek, díky kterým by měl konzoli do Vánoc doma, ale třeba bere jednu a ty ostatní nepotřebuje, tak bychom se mohli domluvit, že by u těch nepotřebných přepsal adresu na mě? I třeba za poplatek?:wohow:

Díkes8)

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Čau, hele nevím jestli je to ještě aktuální, ale v tématu k PS4 info psal uživatel petrhopa že má několik potvrzených předobjednávek a že nějaký přenechá, můžeš mu zkusit napsat. Níže je citovaný jeho příspěvěk. Pokud by jsi to hledal, je to tam na stránce 142 :D

Kluci,jsem vděčný,že tu tohle téma jé.Vzhledem k tomu,že už jsem starej pes,hraju asi 25 let,převážně na konzolích,tak jsem nechtěl ponechat nic náhodě a objednával v předstihu na několika shopech.Nakonec ale využiju nabídky EW,a píšu to hlavně proto,že jsem se o možnosti koupit na prodejně dozvěděl tady.

Pokud bude někdo zoufalý,rád mu svoje kusy přenechám.

Objednávky jsem dělal na Mall,Alza,eProton,iTesco,Datart. u všech mám příslíben termín 13,12.

Tak přeji štěstí, ať to dopadne :)

• 0
Odesláno
Čau, hele nevím jestli je to ještě aktuální, ale v tématu k PS4 info psal uživatel petrhopa že má několik potvrzených předobjednávek a že nějaký přenechá, můžeš mu zkusit napsat. Níže je citovaný jeho příspěvěk. Pokud by jsi to hledal, je to tam na stránce 142 :D

Tak přeji štěstí, ať to dopadne :)

Díky moc, zkoušel jsem mu napsat, tak se uvidí :-) .. no kéž by to vyšlo ještě před Vánoci a ne až v lednu:cry:

• 0
Odesláno

Kluci už nemám nic,vše co bylo jsem rozdal-zbývá poslední balení PS4,holá verze bez hry.Cena 11,5tisíce,ze Sony Centra,už zaplaceno-je mi líto to nechat propadnout-v pátek ji mám doma.Smozřejmě četně faktury a nerozbalená.

Měl jsem 6 konzolí,zbyla poslední.......

Takže pokud je někdo zoufalý,klidně napište-předávka v Pardubicích nebo u mne doma.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu