EduardJulina Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 Po naformátování připojeného Externího disku a znovu nahraní her se mi zdvojují , i dokonce ztrojují obaly her. Provedl jsem clear data ve FSD změnil jsem cestu ze složkou a také v game paths a nic. Z jednoho bookletu hra jde spustit z druhého ne. Pokud dám deletovat ten nefunkční smaže mi to i hru z Hdd přitom k ní game path neodkazuje. Hry přidávám přes XboxTools. Má někdo prosím nějakou radu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Prosinec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2013 nejlepsi (nejlechci) je v options hry dat presun do no section a mas to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EduardJulina Odesláno Prosinec 16, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 Přesun do No Section nepomáhá. Zeptá se mě to něco ve smyslu že tento krok je nevratný nebo tak nějak. I tak jsou v Game Library tituly(booklety) zdvojené. Začalo mi to dělat po tom co jsem naformátoval disk (non xbox original) kvůli rozšíření kapacity. Neví někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.