Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Trable s Rapidshare

Otázka

Odesláno

Posledni dobou se potykam s nasledujicim problemem. Kdykoliv se pokusim neco stahnout hlasi mi tento server ze moje IP jiz neco stahuje nebo v lepsim pripade mi ukaze kolik mam jeste pockat pred stahovanim, ale kdyz si pockam tak po zadani kodu mi stejne soupmou zpravu ze jiz neco stahuji. Nevite nekdo co s tim? Nemuze nekdo vyuzivat moji IP adresu? Rekl bych ze problem jsem zacal pozorovat po pouziti programu Hide IP (ktery uz je samozrejme smazany).

Any ideas?

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

HideIP jsem samozrejme odinstaloval. To s tim restartem asi zitra vyzkousim. Ale nevim co se tyce te dynamicke ip, ses si jisty? Ja vim ze eurotel to ma ale u t-mobilu nevim. Kazdopadne se pokusim zitra zavolat na linku at to restartuji snad to pomuze. Jo a kdyz to treba resetuji nemuze v kompu zustat nejaka "swine" co zas nekomu daruje moje IP? Moc se mi totiz nechce do formatovani hadru pac mam pocaty stahovani spousty her v torentech a nerad bych o ne prisel, ale kdyz se neda svitit tak to formatnu cely

• 0
Odesláno
EE nejaka "swine" by tam zostat nemala co ja viem. Mas T-Mobile cez MODEM alebo TELEFON a este na zaciatku ked sa pripajas tak to od teba pyta PRIHLASOVACIE MENO a HESLO?

Mam to pres ten special modem co je v tech reklamach jak dve kocky cumeji na zpravy o Robbie Wiliamsu a pritom plati pouze 400 mesicne :-) (ale na slovensku to asi nebezi :? )No a jmeno a heslo to nikdy nechce.

• 0
Odesláno
EE nejaka "swine" by tam zostat nemala co ja viem. Mas T-Mobile cez MODEM alebo TELEFON a este na zaciatku ked sa pripajas tak to od teba pyta PRIHLASOVACIE MENO a HESLO?

Mam to pres ten special modem co je v tech reklamach jak dve kocky cumeji na zpravy o Robbie Wiliamsu a pritom plati pouze 400 mesicne :-) (ale na slovensku to asi nebezi :? )No a jmeno a heslo to nikdy nechce.

JJ videl som tu reklamu na Prime. Skus zavolat na T-Centrum a spytaj sa ich tam. Je to pravdepodobne bezplatna linka.
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu