rootan Odesláno Prosinec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2013 Možná někoho bude zajimat jak se dostat k xboxu který nikde neni dostupný,tak vám napíši návod,třeba budete mít štěstí jako já :) Před asi 10 dny jsem se rozhodl koupit xbox-one který samozřejmě nikde nebyl skladem,dal jsem do Heureky XBOX ONE a obvolal asi cca 5 eshopů kde xbox meli s dodací lhutou prosinec.Do telefonu mi všichni prodejci tvrdili jak všechny xboxy jsou prodány a zarezervovány a ja nevim co ještě,ale jakmile jsem jim nabídl že jim za xbox zaplatím o 500kč jako dárek pro ně více okamžitě otočili :) že by se tam nejaký volný kousek přeci našel :) no sedl jsem do auta a za 2 hodiny už hrál Forzu na XBOX ONE :) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Prosinec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2013 Hezká pohádka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rootan Odesláno Prosinec 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2013 Nikomu do hlavy nic netlačim,sem rád že ho mám doma a dal bych prodejci klidne 1000kč navíc a vubec bych nelitoval.Koukněte klidne do seznamu uživatelu XBOX-ONE a přidejte si mne mezi friends ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Jasne, takze jaka tedy byla cena za ten xbox pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rootan Odesláno Prosinec 13, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 16 000 s forzou a dárkem :) komplet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomy11 Odesláno Prosinec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2013 ja mam sice xbox one hnet prvi den som ho kupil ale ma zaujima aky obchod to bol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rootan Odesláno Prosinec 16, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 To tu nebudu jmenovat,bylo by to nefér vuči prodavajicimu který mi takto k mé radosti vyhověl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomy11 Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 no jasne napis mi potom sukromnu spravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 A teď tu o karkulce, co říkáš? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.