SkramaSax Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 mam PSP 3004, v5.03, date code 8D kdysi jsem tady na foru nasel system jak spoustet ISO hry. uz nevim presne, ale musim spustit nejaky obrazek a kdyz se to spravne "sekne", tak potom spoustim 5.03 GEN-C ... bohuzel, ted po cca 2-3 letech, po nahozeni 5.03 GEN-C, se PSP uz v menu zacne podivne chovat - dochazi k jakemusi zpozdenemu vykreslovani, jako by byl vadny display. tak jsem chtel skusit, jestli na tyto PSP neni za ty roky neco novyho, co by mozna fungovalo (nebo proste jen PSP "odchazi"). je tady prehrsel informaci (nevim jestli stale platne neb jsou 1-3 roky stare), kde se jednou pise ze na 5.03 neco novejsiho je a hned v zapeti je psano, ze nic takoveho neni ... snazil jsem se to zde radne procist, ale je toto na me asi moc (PSP neni moje, ale synatora a ja v tehle vecech nejsem zbehlej), tak se chci zeptat touto cestou jestli 5.03 jde predelajit jinak, nez jak jsem popisoval a pripadne sem postnout link diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Aktualizuj si na fw 6.20 a pak si tam dej 6.20 PRO C Permanent podle návodu v sekci tutoriály :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkramaSax Odesláno Prosinec 13, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 (upraveno) ok, dik vyreseno ... Upraveno Prosinec 14, 2013 uživatelem SkramaSax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.