spleskin Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Chci se zeptat, na alze jsem našel kartu na rok na ps + ale píšou tam že to je na ps3 ....to plusko . Není to jedno jestli toje plusko na 3 nebo 4 ? Odesláno z mého HTC One V pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spleskin Odesláno Prosinec 14, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Protoze všude píšou že toje k ps3....jsem nováček ve světě konzoli :P Odesláno z mého HTC One V pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Ano, je to jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spleskin Odesláno Prosinec 14, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Děkuju moc Odesláno z mého HTC One V pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
spleskin
Chci se zeptat, na alze jsem našel kartu na rok na ps + ale píšou tam že to je na ps3 ....to plusko . Není to jedno jestli toje plusko na 3 nebo 4 ?
Odesláno z mého HTC One V pomocí Tapatalk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.