Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jak zapojit repracky k PS4?

Otázka

Odesláno

U ps3 jsem to delal tak,ze jsem mel v psku zapichlej av kabel a cervenej a bilej jsem zapojil do subace,konzoli pres hdmi.Ale ps4 uz av kabel nema,ani konektor,je tam jen jina pripojka AUX,takove jako by kostkate zlute usb.Poradi prosim nekdo?Kdyz tak poprosim rovnou o nejake linky treba na redukci,aux kabel nebo ja nevim,rad bych ty repra mel zapojene,klasicke 5.1,ale staci kdyz budou hrat pouze stereo plus subak.Diky.

Recommended Posts

• 0
Odesláno
U ps3 jsem to delal tak,ze jsem mel v psku zapichlej av kabel a cervenej a bilej jsem zapojil do subace,konzoli pres hdmi.Ale ps4 uz av kabel nema,ani konektor,je tam jen jina pripojka AUX,takove jako by kostkate zlute usb.Poradi prosim nekdo?Kdyz tak poprosim rovnou o nejake linky treba na redukci,aux kabel nebo ja nevim,rad bych ty repra mel zapojene,klasicke 5.1,ale staci kdyz budou hrat pouze stereo plus subak.Diky.
Jestli máš u repráků optickej vstup tak si jen koupíš kabel a propojíš to s PSkem. Pokud ne, tak záleží jestli máš monitor, kde je vstup na sluchátka. Já to mám udělaný tak že jsem repráky napojil do audio 3,5jack do monitoru a tak to přenáším z HDMI do beden. Pokud máš audio dva kabely (bílej a červenej) tak si musíš koupit slučovací jack 2do 1 a potom to zase zapojit do monitoru.
  • 0
Odesláno (upraveno)
Jestli máš u repráků optickej vstup tak si jen koupíš kabel a propojíš to s PSkem. Pokud ne, tak záleží jestli máš monitor, kde je vstup na sluchátka. Já to mám udělaný tak že jsem repráky napojil do audio 3,5jack do monitoru a tak to přenáším z HDMI do beden. Pokud máš audio dva kabely (bílej a červenej) tak si musíš koupit slučovací jack 2do 1 a potom to zase zapojit do monitoru.

Mam televizi,ne monitor,v ni jack na sluchatka nemam.Ale rozumi ti,v Ps4 zezadu je taky 3,5mm jack jo?ja myslel ze je jen v gamepadu.

Jo a nevim co je to optickej vstup.Jsou v subaci klasicky cervene a bile vstupy a pak jeden cernej kulatej,ten je potreba do pc,protoze z druheho konce lezou tri 3,5 jacky,tusim zelenej,oranzovej a cernej.

Upraveno uživatelem serlicky
  • 0
Odesláno
Ne v PS4 jack není pouze optika, je to tam co svití to červený světlo, ale pokud to nemáš na televizi tak je to k ničemu. Co máš na tV za audio vstupy?

No,to prave nevim,telku uz mam asi tri roky,jsou zezadu taky ty cervene a bile,ale snad to nema vystup,jen vstup.Ten optickej uz teda vim,aspon ten jack,ma to takovou klapku.

• 0
Odesláno
Proč by ti měl jít zvuk z televize? Přece v nastavení televize musíš mít možnost úplného vypnutí reproduktoru televize a tím pádem přenos zvuku pouze z externích reproduktorů. To uměl i můj 6 let starý Samsung....

No jo,ale já nevím jak to prostě zapojit,tady jsou fotky,jedno je subáč a jedno televize,ps4 má jen ten optical.

Takže by mělo stačit nějak propojit pouze repráky s telkou?Nevím jakýma kabelama :(

http://imgup.cz/EKt

http://imgup.cz/ERA

• 0
Odesláno
Jestli mas v zadu ty cervene a bile konektory na televizi, tak zapoj bedny do nich a na televizi nastav audio vystup do techto AV vystupu.... Ten AUX na PS4 je pro zapojeni kamerky, ne na bedny. Digitalni vstup/vystup je mysleno konektor S/PDIF, ktery vetsinou mivaji az lepsi bedny a recievery.

V nastaveni bedny prave zadne vystupy na nastavni nejsou.

• 0
Odesláno (upraveno)

No pokud to neposila ven zvuk automaticky tak by to nastaveni tam byt nekde melo, ale je taky moznost ze to jsou jen vstupy pro pripojeni zvuku z externiho zdroje.. tezko rict zalezi co mas za TV. Jinak pokud toto nejde, tak posledni moznost me napada zapojit to pres ten 3.5 jack z Dualshocku primo do beden a v nastevni konzole u nastaveni headsetu dat "output all audio". Akorat pak nebudes moct vyuzivat zaroven mikrofon ci mono headset... pripadne kopupit plnohodnotny headset jako nahradu za bedny, pokud ti teda nejde fakt zvuk z repraku TV coz je divny, by mel jit po pripojeni HDMI.

PS: Samozrejme takto jdou pripojit jakakoliv sluchatka... pak teoreticky bedny ani repraky na TV nejsou potreba..

Upraveno uživatelem Fenri
  • 0
Odesláno
No pokud to neposila ven zvuk automaticky tak by to nastaveni tam byt nekde melo, ale je taky moznost ze to jsou jen vstupy pro pripojeni zvuku z externiho zdroje.. tezko rict zalezi co mas za TV. Jinak pokud toto nejde, tak posledni moznost me napada zapojit to pres ten 3.5 jack z Dualshocku primo do beden a v nastevni konzole u nastaveni headsetu dat "output all audio". Akorat pak nebudes moct vyuzivat zaroven mikrofon ci mono headset... pripadne kopupit plnohodnotny headset jako nahradu za bedny, pokud ti teda nejde fakt zvuk z repraku TV coz je divny, by mel jit po pripojeni HDMI.

JEZIS!!! ME JDE ZVUK Z TELEVIZE PRES HDMI NORMÁLNĚ! Jen chci zapojit bedny,protoze hrajou 100x líp než televize,je ta subáč-to znameá basy,moje televize má basy uplně o ničem,časem jsem si chtěl pouštět hudbu prostě přes reproduktory externí,ne ty,co jsou zabudovaný v televizi,ty hrajou na ♥♥♥♥♥.

• 0
Odesláno
Nejlepší řešení by bylo dokoupení nějákého recieveru, protože pokud zapojíš červený/bílý konektor do televize, tak stejně pure 5.1 nebudeš mít nikdy, stejně tak to bude platit u PS4.

Já taky nestojím o 5.1,chci to prostě jen stereo,takhle jsem to měl i na PS3,prostě stereo+ subák,oproti telce to hrálo výborně.

• 0
Odesláno (upraveno)

Ahoj mám toto domácí kino je staršího data ale chtěl bych ho využít k ps4. Akorát mě zaráží jeho digitální vstup , přikládám foto. Poradíte mi jak ho připojit k PS4? Měl by to být jen jeden kabel ne? Děkuji za rady k tv ho připojím pomocí cinchu L a R.

hNQhNQhttp://www.imgup.cz/image/hNQ

zde ještě obrázek z manuálu

http://2imgs.com/f9c7c1eb38

Takže by měl stačit kabel nebo nějaká kombinace tak poraďte ať mohu objednat. Děkuji

Upraveno uživatelem donnybsc
  • 0
  • Moderators
Odesláno
Ahoj mám toto domácí kino je staršího data ale chtěl bych ho využít k ps4. Akorát mě zaráží jeho digitální vstup , přikládám foto. Poradíte mi jak ho připojit k PS4? Měl by to být jen jeden kabel ne? Děkuji za rady k tv ho připojím pomocí cinchu L a R.

hNQhNQhttp://www.imgup.cz/image/hNQ

zde ještě obrázek z manuálu

http://2imgs.com/f9c7c1eb38

Takže by měl stačit kabel nebo nějaká kombinace tak poraďte ať mohu objednat. Děkuji

Ahoj , jedina moznost pripojit do TV pres aux (cerveny a bily cinch) jestli nejsou na TV vystupy cinch , vetsinou byvaji vstupy , tak to jde resit tak ze si koupite scart redukci (pokud tedy tv scart ma) na cinche s prepinacem na vstup/vystup .

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu