Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jak zapojit repracky k PS4?

Otázka

Odesláno

U ps3 jsem to delal tak,ze jsem mel v psku zapichlej av kabel a cervenej a bilej jsem zapojil do subace,konzoli pres hdmi.Ale ps4 uz av kabel nema,ani konektor,je tam jen jina pripojka AUX,takove jako by kostkate zlute usb.Poradi prosim nekdo?Kdyz tak poprosim rovnou o nejake linky treba na redukci,aux kabel nebo ja nevim,rad bych ty repra mel zapojene,klasicke 5.1,ale staci kdyz budou hrat pouze stereo plus subak.Diky.

Recommended Posts

• 0
  • Moderators
Odesláno (upraveno)

Pletes si optical a digital , to je rozdil . No zapojis scart do tv , do nej pichnes kabel na kterym jsou cinche (cerveny a bily) , prepinac nastavis na out a druhy konec kabelu (ktery ma taky dva cinche logicky cerveny a bily) zas zapojis do auxu na tom domacim kine .

Zvuk ti jede do tv pres hdmi takze ho vlastne posles pres scart do domaciho kina .

Dac prevodnik ma stejny efekt akorat tohle te vyjde mnohem levneji .

Upraveno uživatelem romeno
  • 0
Odesláno (upraveno)

Vsechno jsem zapojil jak si rekl, koupil sem vše znovu nové a stejně nic. Napadá mě dokáže vubec moje tv prenest z hdmi do scart zvuk? mam LG http://www.lg.com/cz/televizory/lg-37LD420-lcd-tv

Ted jsem zkousel pripojit satelit ktery mam take pres hdmi a aby zvuk sel pres scart do kina a nejde take.

A nyni jsem na satelitnim primaci zapojil cinche cerveny a bily na vystup zapojil do aux in domaciho kina a zvuk krasne jde tak musi byt problem v tom prevodu zvuku z hdmi do skart proste to nefunguje , takze ten prevodnik by to mel zvladnout ne? Nebo jeste jine rady?

Upraveno uživatelem donnybsc

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu