Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

iphone imei operator check

tomek.bmx

Otázka

čus, potřebuju odblokovat iphone, kterej sem koupil od kamaráda z Irska.. Měl by bejt blokovanej na vodafone, ale než podstoupim oficiální unlock chci si bejt na pecky jistej. Takže, máte někdo prosim tip na stránku kde mi free zjistí na kterej operátor je to blokovaný? už mě totálně vytáčí to googlit a všude se registrovat, díky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

http://iphoneimei.info/

Ale nejsem si 100% jistý jestli to ukáže i toho na který je blokovaný. Každopádně to máš stejně fuk, protože i kdyby byl blokovaný třeba na O2, které používáš tady v ČR, tak ti to stejně nepůjde.

Jen tak pro zajímavost. To někde ukradl? Nebo prostě zapomněl u koho si zavázal smlouvu na 2 roky... :wohow:

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak stránka mi vyjela "simlock neznámý" jinde zas že je blokovanej, ale bez infa o operátorovi. Proto bych fakt stál o stránku, kde si budu moct bejt 100% jistej. Jedno by to bejt nemělo ne? Když se ceny liší podle typu sítě . Kradenej neni, ale mluvil o vodafonu a v servisu mi "expert" tvrdil že tmobile a že je unlock nemožnej.. alias co si sám neuděláš, nemáš

Odkaz ke komentáři

• 0

Co to je za iPhone? Německý t-mobile ti to odblokuje za 100e a pokud je starší 2 let, tak zadarmo. ;)

Nebo prostě použít nějaké ty odblokace jako je R-sim a podobné, ale v tom ti neporadím. Nemám s tím totiž žádnou zkušenost a příjde mi to docela problematické, protože vždy s updatem se může něco podělat.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu